SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünal Aysal'dan Selçuk ve Burak müjdesi!

Galatasaray'da son haftaların tartışılan ismi Selçuk İnan'a yönetim tarafından yeni sözleşme teklif edildi.

Son haftaların tartışılan ismi Selçuk İnan, Galatasaray'la yeni sözleşmeye imza atmak üzere. Mancini ve taratarlarla sorun yaşadığı iddia edilen yıldız futbolcu için müjdeyi başkan Ünal Aysal verdi.

Selçuk, Muslera, Hakan Balta...
Fanatik'e verdiği röportajda gündeme ilişkin soruları cevaplayan Ünal Aysal, Burak'la sözleşme yenilediklerini Selçuk, Muslera ve Hakan Balta ile de sözleşme yenileyeceklerini açıkladı.

İşte o açıklamalar;

“Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, çok önemli, temel oyuncularımız. Burak’la konuştum, kontratını 3 sene daha uzattık. 2 yılı kalmıştı, 3 sene daha yaptık. Kontratı 5 seneye uzadı. Selçuk’la 2 gün önce görüştüm, aynı öneriyi ona da yaptım. Selçuk da Sivas maçı sonrası menaceri vasıtasıyla cevabını verecektir. Ona da artı 3 sene önerdik. Selçuk, Galatasaray’ın kaptanı. Galatasaray, kaptanlık pozisyonuna getirdiği oyuncusunun her zaman arkasında durur. Ve ona sahip çıkar. Ama o pozisyona gelen oyuncunun da artık nerede durduğunu çok iyi bilmesi lazım. Yani kaptanlık pozisyonuna gelen bir oyuncunun kendini zorlayarak maksimum olgunluğa ulaşması gerekiyor. Selçuk çok hassas bir çocuk. Ama artık o da olgunluk evresine girdi. Selçuk’un alınmasının sebebi ne Fatih hoca, ne Mancini ne biziz. Sadece çok iyi oynadığı Fenerbahçe maçında taraftarlarca takdir edilmeyip, reaksiyon görmesi. Onun moralini düşürdü. Muslera ile Hakan Balta’nın da sözleşmelerini uzatacağız.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler