SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Türk futbolunu Melo’ya verilecek ceza kurtarmaz"

Galatasaray Kulübü, Felipe Melo ile ilgilibir açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü, Felipe Melo'yla ilgili resmi internet sitesinden açıklamada bulundu.

[Galatasaray-Fenerbahçe-![Galatasaray-Fenerbahçe](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121051/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-fenerbahce-153472-myspor)

İşte o açıklama

Galatasaray’ımızın, Pazar akşamı, ezeli rakibine tek bir gol pozisyonu bile vermeden kazandığı haklı galibiyete gölge düşürmek için yapılan ve bizim için sürpriz olmayan yayınları tebessümle izliyoruz.

Ancak, bütün kulüplere eşit mesafede olması gereken Federasyon Başkanı’nın, bir futbolcumuzla ilgili yaptığı açıklamaları, bulunduğu makam açısından talihsiz bir beyan olarak değerlendiriyoruz. Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Felipe Melo’nun ceza alması için bağlı federasyon kurullarına adeta yol gösteren ve etki altına almaya çalışan beyanlarını, bir ‘Başkan’ın tarafsızlık konumuyla bağdaştıramıyoruz.

Futbolcumuzun maç içinde, etik dışı hiç bir anlam taşımayan, Türkiye ve dünya futbolunda sayısız örnekleri bulunan birkaç saniyelik tepkisini, geçmişte genel ahlaka aykırı eylemi nedeniyle ağır cezalara çarptırılmış bir futbolcuyla kıyaslamasını ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Türk futbolunu Melo’ya verilecek ceza kurtarmaz.

Yıllardır Türk futbolunun uluslararası kamuoyunda saygınlığını yeniden sağlayacak kararları veremeyen bir Federasyon’un başkanı’nın, kulübümüzden bir futbolcumuza ceza verilmesini istemesi, bugüne kadar ki davranış ve uygulamalarında, ne kadar taraflı davrandığının yeni bir kanıtı ve örneğidir.

Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler