SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TT Arena kapanıyor

Fenerbahçe derbisi öncesindeki ve karşılaşma sırasındaki çirkin ve kötü tezahürat, Galatasaray’ın canını yakacak. Sarı-kırmızılıların sahası, bir maç erkek taraftara kapanacak.

TT Arena’daki karşılaşmada sarı-lacivertliler aleyhine yapılan küfürlü tezahüratların temsilci raporlarında yer aldığı, bundan dolayı da Galatasaray’ın bir maç seyircisiz oynama cezası alacağı belirtildi.

[Haberin Fotoğrafları-![Galatasaray-Fenerbahçe](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121051/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-fenerbahce-153472-myspor)

Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilecek olan Cim-Bom, bundan önce üç kez aynı ihlalden ceza aldığı için, Kasımpaşa maçını kadın ve çocuk taraftarına karşı oynayacak. Galatasaray’ın ayrıca meşale ve yabancı cisimlerden dolayı da para cezasıyla karşı karşıya kalacağı dile getirildi.

Bu arada Fenerbahçe’nin stada gelişi sırasında istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli kafilenin otobüsünün görünmesiyle, sarı-lacivertliler tezahüratlarla sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti, bazı taraftarlar da otobüse yabancı maddeler attı. Bu sırada olaya müdahale eden güvenlik güçleri, bazı taraftarları da gözaltına aldı. Daha sonra Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortları eşliğinde stada giriş yaptı. Otobüsün 4 camında kırık oluştuğu görüldü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler