SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Fenerbahçe'yi ben yıkacağım"

Mancini'nin idmanlarda özel olarak ilgilendiği, markajdan kurtulma yöntemlerinden, gol vuruşlarına kadar her şeyi sil baştan öğrettiği Burak'ı hırs bastı. Hocasının emeklerini boşa çıkarmak istemeyen Kral, “Fener'i ben yıkacağım” sözünü verdi.

Gol yollarında ciddi anlamda sıkıntı yaşayan Galatasaray’da, teknik direktör Roberto Mancini artık sistemleri bir kenara bırakıp, oyuncularla bireysel olarak ilgilenmeye başladı.

Bu doğrultuda Burak Yılmaz’ı özel olarak çalıştıran İtalyan hoca, markajdan kurtulma yöntemlerinden, gol vuruşlarına kadar her şeyi sil baştan öğretiyor. Mancini’nin kendisiyle bu kadar ilgilenmesi ve güven vermesi üzerine, Burak Yılmaz’ı hırs bastı. Antrenman sonrasında da çalışmaya devam ettiği öğrenilen tecrübeli futbolcu, hocasıyla yaptığı görüşmelerde, “Fenerbahçe’yi yenmek için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ben ayrıca kendi adıma varımı yoğumu ortaya koyacağımın ve atacağım gollerle maçı kazandıracağımın sözünü veriyorum” dedi. Mancini ise öğrencisinden hırsını korumasını ve derbi gününe saklamasını istedi. ‘Vurmadan önce inan’ Gol yollarında Burak Yılmaz’a ‘bencillik’ töleransı tanıyan İtalyan teknik adam, “Yeter ki başarabileceğine inan. Sadece vurmuş olmak için harcama pozisyonları” ifadesini kullandı. Trabzonspor ve Galatasaray formalarıyla son iki sezonu gol kralı olarak tamamlayan Burak Yılmaz, bu sezonun başında bocalasa da sonradan toparladı. Ancak ikinci yarıda da 6-1’lik Akhisar galibiyetinden bu yana gol atamıyor. Sarı-Kırmızılı oyuncunun 26 lig maçında 13 gol ve 7 asisti bulunuyor. Yıldız futbolcu, Sivassporlu Aatıf ve Beşiktaşlı Almeida ile krallık savaşı veriyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler