SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mancini'den şampiyonluğun parolası!

Roberto Mancini Galatasaray Çaykur Rizespor maçı sonrasında takımla konuştu ve şampiyonluğun formülünü söyledi. Üst sıralarla aradaki puan farkını kapatmak için gerekli olanın sadece kazanmak olduğunu söyledi.

Lider durumdaki Fenerbahçe ne zaman puan kaybetse rakibini yakalamak yerine deplasmandaki kayıplarıyla bu fırsatı elinin tersiyle iten Galatasaray'da, Rize karşısında alınan beraberlikle birlikte fark yeniden 6 puana yükselirken Teknik Direktör Roberto Mancini takımdaki disiplin seviyesini artırdı.

İtalyan hoca antrenmanlarda morali bozuk olan oyunculara terapi uygulayıp, daha oynanacak 11 haftanın olduğunu konusunda telkinlerde bulunuyor. Kalan süreçte kapatılmayacak bir fark olmadığını belirten Mancini, özellikle sarı-lacivertlilerin bu hafta oynayacakları Trabzon maçına da dikkati çekerek farkı bu haftadan kapatmaya başlayabileceklerini söyledi.

Ancak İtalyan çalıştırıcının üzerinde durduğu konu ise takımın kendi oyunu. Rakibin durumuna bakmadan, herkesi ilk önce takımın kazanmasına odaklanmasını isteyen Mancini, "Bundan sonra kimse maç dışında konuşmasın. Rakibiniz ile ilgili yorum da yapmayın. Biz önce kazanalım. Rakibimizin puan kaybetmesi biz kazanamadığımız sürece önemli değil. Kalan 11 maçı da kazanmamız halinde şampiyon olacak takım biziz. Bu yüzden herkes kendine gelsin. 11'de 11 yaparsak şampiyonuz" ifadelerini kullandı.

Akhisar maçına kadar sıkıyönetim başlatan Mancini, herkesin Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçını kazanmaya odaklanmasını istedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler