SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz maç sonu patladı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, Rizespor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla içini döktü.

Dün akşam oynanan Çaykur Rizespor – Galatasaray Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının son dakikalarında tribünlerden yüzüne gelen yabancı maddeyle yaranan Burak Yılmaz, maç sonu adeta patladı.

[Maçtan Fotoğraflar-![Ç.Rizespor-Galatasaray](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2120915/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/crizespor-galatasaray-153416-myspor)

“KENDİMİ YERE ATMIŞ OLABİLİRİM”

Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Burak Yılmaz, maçın son dakikalarında yüzüne gelen cisim hakkında konuşurken, "Kendimi yere atmış da olabilirim. Zaten görüldü çok açık şekilde" diyerek kendisini "yere atlıyor" diye suçlayanlara imalı bir yanıt verdi.

NASIL PENALTILAR VERİLDİĞİNİ GÖRÜYORUZ

Karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray'lı golcü oyuncu, "Yoğun bir ortamdan çıktık. Takım olarak yorgunluk vardı. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok üzgünüz. Kazanmayı çok istiyorduk. Benim ilk devre bir pozisyonum var, kafa vurduğum pozisyon. Bence yüzde yüz penaltı. Burada çıkıp velveleye vermek istemiyorum programı. Nasıl penaltılar verildiğini biliyoruz bu ligde" ifadelerini kullandı.

BANA EMEK HIRSIZI DİYORLAR..

Kazanmaları gereken bir maç olduğunu söyleyen Burak, "Bugün kazanmamız gerekiyordu. Belki biraz güçsüzdük, yorgunluk vardı ama maçı kazanacak gerekli pozisyonları da bulmuştuk. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

"Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım"

Galatasaraylı yıldız son olarak kendisini eleştiren insanların insafızca davrandığını dile getirirken sözlerini şöyle noktaladı;
"Sürekli Burak kendini y**ere atıyor, emek hırsızı diyorlar. Belki o pozisyonda da atmışımdır. Olayı kişiselleştirmemem lazım. En ağır eleştirileri ben alıyorum bu ülkede. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor. Ben her zaman takımımım için oynarım. Kişisel başarım umrumda değildir. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım**. Eğer ben bugün yanlış bir hareket yapmış olsaydım çok farklı olurdu. "

Galatasaray kulübünün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Yorumsuz! Geçmiş olsun Burak Yılmaz” yazarak yıldız futbolcunun fotoğrafını paylaştı.

BABASI FİKRET YILMAZ'IN İSYANI

Burak'ın babası Fikret Yılmaz, Twitter'dan "Ey Rize taraftarı sizin Allah'ınız kitabınız yok mu? Biz size ne yaptık? Attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı?" mesajını göndererek yaşadığı acı ve kızgınlığı dile getirdi.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler