SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Galatasaray'da ki dev uyanışın sebebi!

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile 1-1 berabere kalarak tur umudunu ikinci maça taşıyan Galatasaray'da devre arasında yapılan taktik değişiklikte yabancı futbolcuların katkısının da olduğu belirtildi. Drogba'nın devre arasında Mancini'ye şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Maçın ilk yarısında özellikle Hajroviç bulunduğu kanattan sarı kırmızılı takımın üstüne gelen Chelsea'nin bu üstünlüğünü gören futbolcuların devre arasında Mancini'den taktik konusunda değişiklikler yapmasını istediği ortaya çıktı.

Özellikle Drogba'nın ileride topla buluşamadığı konusunda şikayette bulunduğu ve oyunu tüm sahaya yaymalarını istediği ifade edildi.

Hakan Balta ise devre arasında adalesinde yaşadığı gerginlik yüzünden sahaya çıkamadı.

Chelsea ile berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Mancini'nin ayrıca 90 dakika sonunda futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak hataları konuştuğu öğrenildi.

Sahaya sürdüğü ilk onbir tercihi konusunda açıklama yapan italyan teknik adamın, ilk 30 dakikada beklediği senaryonun gerçekleşmediğini ileri sürerek futbolcularına teşekkür ettiği bildirildi.

Futbolcularının gösterdikleri mücadeleyle ikinci maç için önemli mesaj verdiğini ifade eden Mancini'nin, "Bu maç bitti şimdi yeni bir kulvara lige motive olmalıyız. Hafta sonunda Rize'de zor bir maçımız var. Tüm konsantrasyonunuzu bu maça vermenizi istiyorum" dediği belirtiliyor.

Teknik Direktör Mancini'nin Çaykur Rizespor maçı için farklı bir onbiri sahaya sürmeyi düşündüğü ve İstanbul'da yapılacak son antrenman sonrası kararını vereceği bildirildi.

Günün öne çıkan haberlerini izleyin


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler