SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a ceza geliyor

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, Chelsea ile Türk Telekom Arena’da 1-1 berabere kaldı.

Müsabaka sırasında sarı-kırmızılı taraftarların yaktıkları meşale ise kulübe para cezası olarak geri dönebilir. Önceki yıllardaki maçlarda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, statta yanan meşalelerden ötürü para cezasına çarptırılmıştı.

UEFA, 23 Şubat 2012 tarihinde oynanan Beşiktaş-Braga mücadelesinde yakılan meşaleler nedeniyle 3 bin Euro, PSV-Trabzonspor maçında yine meşalelerden dolayı bordo-mavililere 5 bin Euro ceza vermişti.

Yine meşale
Galatasaray’a geçen sezon Kopenhag deplasmanında taraftarların yaktığı meşaleler pahalıya mal olmuştu. Yakılan meşaleler ve tribün olayları nedeniyle müsabaka geç başlamış, UEFA Galatasaray’a 100 bin Euro’luk cezaya çarptırmıştı.

Fenerbahçe’ye men cezası çıkmıştı!
Yine geçen sezon, taraftarların Borussia Mönchengladbach maçında sahaya meşale ve yanıcı madde attığı gerekçesiyle Fenerbahçe, BATE müsabakasını seyircisiz oynamıştı. UEFA, BATE maçı sırasında stat dışından atılan paraşütlü meşaleler sonucu sarı-lacivertlileri Avrupa kupalarından da bir yıl men eden etmiş ardından da bu cezayı iki yıl için ertelemişti. (Eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler