SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih ile Umut tamam Telles ve Veysel askıda

Galatasaray, Hajrovic’in ardından Salih ile Umut’un da işini bitirdi. Cim-Bom, Telles’te yaşanan pürüz nedeniyle geri adım atarken Veysel Sarı’nın transferini Eskişehir’in olumsuz tavrı yüzünden sezon sonuna bıraktı.

İzet Hajrovic’i kadrosuna katan ve transferde hareketli günler geçiren Galatasaray, Kayserisporlu Salih Dursun’un da işini büyük ölçüde bitirdi. Cim-Bom 22 yaşındaki futbolcu için oyuncu artı para teklif ederken taraflar anlaşma sağladı. Ceyhun Gülselam’ın yanısıra 1 milyon euro karşılığında taraflar uzlaştı. Mancini de bu operasyona onay verirken transferin gerçekleşmesi için Ceyhun Gülselam’ın kararı bekleniyor. Sağ bek, stoper ve önlibero oynayabilen Salih transferinin bugün sonuçlanması bekleniyor.

G.Saray, Eskişehir’in kadro dışı bıraktığı Veysel Sarı’yı kulübünün olumsuz tutumu yüzünden sezon sonuna bıraktı. Cim-Bom Veysel’i böylece bedavaya alacak. Gündemdeki diğer isim Bucalı Umut Gündoğan ise 550 bin euro ile beraber Serdar Eylik ve Anıl Dilaver karşılığında transfer ediliyor.

Telles’te sorun çıktı

Galatasaray sol bek için uzun süredir beklediği Alex Telles’te dün şok bir haber aldı. Gremio’nun 6 milyon euroluk bonservisi peşin istemesi sorun yarattı. Cim-Bom daha önceki görüşmelerde ödemeyi 6 ay içinde yapmak için uzlaşmıştı. Sorun giderilmezse Karabüklü İshak Doğan transferi yeniden masaya gelecek.

Gremio Sportif Direktörü Rui Costa ise Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Alex Telles transferinin askıya alındığını söyledi. Costa, “Galatasaray neden böyle bir şey yaptı bilemiyoruz ve bunu öğrenmek istiyoruz. Telles için anlaşmayı imzalama noktasına gelmiştik. Telles için birçok teklif var. Bizim için en iyi olan kararı vereceğiz” dedi. (milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler