SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hagi'nin kaderi belli oldu!

G.Saray'ın Ziraat Türkiye Kupası'na vedasının ardından gelecek sezon Avrupa'ya gitme ihtimali mucizelere kalırken, Sarı-kırmızılı takımda geleceği tartışılmaya başlanan teknik direktör Hagi'nin sezon sonuna kadar takımın başında kalacağı belirtildi.

Yöneticilerin, Rumen teknik adamın bu sezonu takımın başında tamamlaması görüşünde oldukları, ancak bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayacakları vurgulandı.

[

Hagi'nin sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalması sizce ne kadar doğru bir karar? ](http://cevaplar.mynet.com/soru-cevap/haginin-sezon-sonuna-kadar-galatasarayda-kalmasi-ne-kadar-dogru-bir-karar/103173)Yönetim kurulu toplantısında Hagi'nin durumunun bir kez daha masaya yatırılacağı belirtilirken, sonucun değişmeyeceği ve bu toplantıdan "Hagi'yle devam" kararının çıkacağı öğrenildi.

Yöneticiler gelecek sezon tamamen yeni bir yapılanma içine girilmesi gerektiğini savunurken Adnan Sezgin'in yerine getirilecek alternatif isimlerle görüşmelerin sürdürüleceği, teknik direktör konusunda çalışmaların yapılacağı ve birçok futbolcuyla da yolların ayrılacağı bir kez daha vurgulandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler