SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keita transferinde pürüz!

Galatasaray'ın Katar'ın Al Sadd takımından kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Keita'dan kötü haber geldi.

Geçen sezon 8 milyon 150 bin Euro karşılığında Katar'ın Al Sadd takımına satılan, bu sezon ise kiralık istenen Abdul Kader Keita için Galatasaray'a kötü haber geldi. İşte Keita transferindeki son gelişmeler...

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

NTV Spor'dan Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray'ın Abdul Kader Keita transferinde pürüz çıktı. Daha önce Engin Baytar ve eski oyuncusu Abdul Kader Keita ile görüşmelerini borsaya bildiren Galatasaray'a kötü haber geldi.

Keita'nın kulübü Al Saad, Fildişi Sahilli oyuncunun kiralık değil, satılık olarak verilebileceğini sarı-kırmızılı takıma bildirdi. Al Saad Kulübü'nün sarı-kırmızılı takımdan 4-5 milyon Euro civarında para istediği ve Galatasaray'a bu miktarın fazla geldiği için şimdilik transfer askıya alındı. Transferin yarın öğlen saatlerinde kesinlik kazanması bekleniyor.

GALATASARAY GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞINI BORSA'YA BİLDİRMİŞTİ

Galatasaray, çarşamba günü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, profesyonel futbolcu Abdul Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile oyuncunun geçici transferi için görüşmelerine başladığını bildirmişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler