SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aslan, Komşu'da kayıp! (Özet)

Galatasaray, Yunan ekibi Olympiakos ile Atina'da hazırlık maçında karşılaştı.

Galatasaray, Yunan takımı Olympiakos ile Atina'da oynadığı hazırlık maçında rakibine 1-0 yenildi.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray'ın Olympiakos ile Atina'da oynadığı hazırlık maçına, ev sahibi takımın taraftarları fazla ilgi göstermedi. Galatasaray gibi yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Olympiakos taraftarlarının ilgisizliği nedeniyle tribünde yer yer boşluk kaldı. Ancak Yunan takımın fanatik taraftarları kale arkasındaki tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdu. Karşılaşmayı, 32 bin kişilik G.Karaiskasis Stadı'nda 15 bine yakın Olympiakos taraftarı izledi.

Taraftarlar, dostluk maçı olmasına rağmen sahaya çıktıklarında ve isimleri okunurken Galatasaraylı futbolcuları ıslıkladı. Galatasaray'ın, Uruguaylı kalecisi Farnando Muslera, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı. Olympiakos ile oynanan hazırlık maçında Galatasaray formasını sırtına geçiren Muslera'nın yedeği ise Aykut oldu. Teknik direktör Fatih Terim, Rumen futbolcu Stancu'ya ilk 11'de forma verirken, yeni transfer Elmander ise yedekler arasında yer aldı.

İLK YARI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Olympiakos, daha 1. dakika dolmadan golü buldu. İlerleyen dakikalarda oyuna hakim olan Yunan ekibi, Galatasaray savunmasının kötü gününde olması nedeniyle girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarıyı 1. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.

Galatasaray ise maça tutuk başladı. İlk dakikada gelen golün şokunu uzun süre üzerinden atamayan sarı-kırmızılılar, 25. dakikadan sonra rakip kalede baskı kurmaya başladı. Sabri ile net bir pozisyona da giren Galatasaray, bundan yararlanamayınca, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İKİNCİ YARI

Galatasaray, ikinci yarıda da fazla varlık gösteremedi. Teknik direktör Fatih Terim, yaptığı değişikliklerle oyuna hakim olmayı denediyse de geçtiğimiz sezonun Yunanistan şampiyonu Olympiakos, mücadeleci oyunuyla buna izin vermedi. Galatasaray, bu yarıda pozisyona girmekte zorlanırken, sarı-kırmızılılar, yeni sezon için hazır görünmedi.

55. dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı serbest atışta, Gökhan kafayla topu filelere gönderdi ancak hakem Giolias, yan hakem Georgrakos'un bayrağıyla pozisyonu gol olarak değerlendiremedi.

69. dakikada Olympiakos mutlak bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi. Orta sahadan atılan bir topla kaleci ile karşı karşıya kalan Riera, aşırtma bir vuruşla ileri çıkan Muslera'nın üstünden topu kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Olympiakos'un üstünlüğüyle sona erdi.

**OLYMPIAKOS: 1 - GALATASARAY: 0

**

Stat: G.Karaiskakis
Hakemler: Periklis Giolias, Antonios Karatzikas, Nikolaos Georgarakos (Yunanistan)

Olympiakos: Costanzo, Maniatis, Modesto, Feisa (Dk. 57 Ortado, Dk. 84 Potouridis), Riera (Dk. 71 Papazoglou), Fuster (Dk. 57 Yeste), Holebas, Papadopoulos, Marcano, Mirallas (Dk. 67 Grbic), Pantelic (Dk. 46 Javito)

Galatasaray: Muslera, Ujfalusi (Dk. 73 Çağlar Birinci), Gökhan Zan (Dk. 66 Yekta Kurtuluş), Servet Çetin (Dk. 79 Ceyhun Gülselam), Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan (Dk. 57 Ayhan Akman), Felipe Melo, Kazım Kazım, Stancu (Dk. 58 Aydın Yılmaz), Milan Baros (Dk. 58 Elmander)

Gol: Dk. 1 Mirallas (Olympiakos)
Sarı Kart: Dk. 64 Mirallas (Olympiakos)

facebook-paylas.gif

Aslan, Komşu'da kayıp! | www.mynet.com/video

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler