SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terim'den Keita açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atina'ya gidiş öncesinde havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen yıl Galatasaray forması giyen Keita'yı tekrar transfer etmek için şartlara baktıklarını söyledi.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

Galatasaray yeni sezon öncesi kampı için Yunanistan'a giderken teknik direktör Fatih Terim Keita transferi hakkında "Galatasaraylıların da istediği bir oyuncu ama şartlara bakıyoruz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atina'ya hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Arsenal'dan transfer edilen Emmanuel Eboue'nin Atina'daki maça gelemediğini ifade ederek, "Eboue, perşembe günü direkt Slovenya'ya gelecek. Çünkü ailesiyle ilgili 1-2 gün izin verdik. İnşallah başka katılanlar da olur" yanıtını verdi.

Abdul Kader Keita'nın Galatasaray'a gelip gelmeyeceğine ilişkin bir soru üzerine ise Fatih Terim, "Keita ile ilgili şu anda bir yorumum yok. Ama uğraşılıyor. Keita beğendiğim, sevdiğim, Galatasaraylıların da istediği bir oyuncu ama şartlara bakıyoruz" dedi.

Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike soruşturmasına ilişkin dün açıkladığı kararları nasıl değerlendirdiği sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Terim, yarın Olympiakos takımıyla bir hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, "Olympiakos maçı bizim için önemli bir hazırlık maçı. Daha sonra Slovenya'ya gideceğiz. Yeni, güzel bir kamp yeri. Mecburen, bu sıcaklarda kalmamak ve oyuncularımızın daha randımanlı çalışmaları için gidiyoruz. Arkasından da Real Madrid maçına gideceğiz. Sonra artık İstanbul'da ligin başlamasını beklerken çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler