SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan çok sert açıklama..!

Galatasaray resmi internet sitesi, Beşiktaş ile oynanan ve Tekerlekli Sandalye Basketbol maçında çıkan olaylarla ilgili sert bir metin yayınladı. Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin ortak yaptıkları açıklamadan sonra sert ifadeler içeren bu metin akılları karıştırdı.

Galatasaray resmi internet sitesi, Beşiktaş RMK Marine ile oynanan ve Tekerlekli Sandalye Basketbol maçında çıkan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sarı-kırmızılı cephe, sert cümleler kullandığı açıklamasında şu sözlere yer verildi:

"09.12.2012 tarihinde oynanan Galatasaray - Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol karşılaşmasında İl Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu rakip sahaya taraftar götürmeme kararına rağmen bir grup Beşiktaş taraftarının habersiz, usulsüz, haksız ve maksatlı eylemi neticesinde istenmeyen olaylar vuku bulmuştur.

Saldırıya uğramış olan taraftarımız, sporcusunu ve kendisini koruma refleksi göstermiştir. Savunma refleksi içindeki taraftarımızdan bir bölümünün adliyeye sevk edilmiş olması kulübümüzce anlaşılamamış olup, adli süreç kulüp avukatlarımızca bizzat ve yakından takip edilmiştir.

Adaletin bir görevi de suçlu ile suçsuzu, haklı ile haksızı doğru bir şekilde ayırt etmektir. Bu kapsamda kendini ve sporcusunu korumaya çalışan bir kitleye suçlu muamelesi yapmak anlaşılabilir bir durum değildir. Kulübümüzün tesellisi bugüne kadar bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan ve özellikle de son iki senedir yapılan tüm ajitasyonlara rağmen vakarını ve duruşunu değiştirmeden kulübümüzün tribün olayları sebebi ile önemli bir ceza almamasını sağlayan taraftarımızın hiçbirisinin tutuklanmamış olmasıdır.

Bu vesile ile başta Yıldız Teknik Üniversiteli taraftarımız olmak üzere olaylardan etkilenen taraftarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler