SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu da oldu, Melo penaltı kurtardı!

Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray maçının son dakikalarında tarihi anlar yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor'u deplasmanda 1-0 yenerken, karşılaşmanın son dakikalarında unutulmayacak anlar yaşandı.

[

* MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/foto-galeri/sb-elazigspor---galatasaray/11028/1067622)

[

* SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray maçının 89. dakikasında, sarı-kırmızılı kaleci Fernando Muslera, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Galatasaray'da, penaltı vuruşu için kaleye Felipe Melo geçti.

Elazığspor'da topun başına geçen isim ise Göksu Türkdoğan oldu. Göksü'nun sola doğru vurduğu topta köşeyi doğru tahmin eden Melo penaltıyı kurtarmayı başardı. Felipe Melo'nun penaltıyı kurtarmasının ardından Galatasaraylı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Bu pozisyonun ardından 3-4 dakika sonra maç sona erdi.

MELO: "SON SANİYEYE KADAR BEKLEDİM"

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, kaleye geçip kurtardığı penaltıyı anlattı. Muslera'nın kırmızı kart görmesi ve oyuncu değişikliği hakkının dolması nedeniyle kaleye geçen Felipe Melo, Göksu'nun kullandığı penaltıyı kurtardı. Brezilyalı futbolcu "o anı" şöyle anlattı:

"O anki kararı vermemin tek sebebi Tanrı. O ana kadar zaten iyi oynuyorduk. Kurtarıştan sonra kendime daha da güvenim geldi. Penaltı pozisyonunda son saniyeye kadar bekledim. Ve penaltıyı kullananın gözünün içine baktım. Gelene kadar emin değildi. Penaltıyı kurtarmamın sırrı son saniyeye kadar beklememdi. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar bana hep destek verdi. Taffarel mükemmel biri. Önemli bir kariyer sonunda antrenör oldu. Kareyerinde böyle penaltıları kurtardı. Kaledeyken birçok pozisyonda bana yardımcı oldu. Daha önce Racing Santander'de oynarken de böyle bir tecrübe yaşadım. O gün penaltıyı Barcelona'da Ronaldinho kullanmıştı ve gol atmıştı."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler