SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Drogba'nın ilk sözleri

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde GSTV Stüdyosu'nda canlı yayında açıklamalarda bulundu..

İşte GSTV'ye konuşan Didier Drogba'nın ilk röportajı:

[*\ DİDİER DROGBA İSTANBUL'DA / FOTO GALERİ

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/spor/turkiyeden-futbol/ve-drogba-istanbulda-taraftari-boyle-selamladi/11392/1311837/)

"TERİM BENİ GÖRÜNCE MUTLU OLDU"
"Birçok taraftarın beni karşılaması beni çok mutlu etti. Sıcak bir karşılamaydı. Tesislere vardığımda Fatih Terim ile görüştüm. Fatih Terim beni görünce mutlu oldu. Aslında daha önce de bir milli maçta tanışmıştık. Onunla birlikte çalışacağım için çok mutluyum."

"EBOUE KARDEŞİM GİBİDİR"
"Kardeşim Manu (Emmanuel Eboue) ile Galatasaray'a gelmeden önce konuştum. Sadece o değil birçok arkadaşım da Galatasaray'a transfer olmamı istedi. 'Rekabet ve tutku istiyorsan Galatasaray'a git' dediler."

"GELMEDEN MOURİNHO İLE KONUŞTUM "Gelmeden önce Jose Mourinho ile de konuştum. Bana 'Büyük bir takım, mükemmel bir teknik direktör ve şehir' dedi. Bunları duyunca da Galatasaray'a gelmeyi tercih ettim. İstanbul'a ayak basar basmaz Galatasaray taraftarlarının tutkusunu gördüm."

"BU TRANSFERLER MESAJ"
"Galatasaray'ın hem Sneijder hem de benimle anlaşması, ne kadar iddialı olduğumuzun göstergesi. Avrupa kulüplerine verilen bir sinyal. Zaten iyi de bir kadrosu var takımın. Schalke zor bir rakip ama umarım onları eleriz. Hedefimiz bir üst tura çıkmak."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ; NEDEN OLMASIN!" "Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde önemli işler yaptık. Şimdi de Galatasaray var; neden olmasın. Önemli olan insanın kendisine inanmasıdır."

"DAHA İYİ OLACAĞIM"
"Kasım ayından sonra çok fazla maç yapamadım. Ama Afrika Kupası bana iyi geldi. Her geçen gün daha iyi duruma gelirim."

"TARAFTAR KAZANDIRMAK..."
"Fildişi Sahili'nde zaten Eboue yüzünden çok fazla Galatasaray taraftarı var. Ben de Galatasaray'a taraftar kazandırırsam çok mutlu olurum."

"AMACIM HİZMET ETMEK"
"Eboue benden daha iyi dans ediyor. Benim amacım ilk golü attıktan sonra ikinci atmak ve Galatasaray'a hizmet etmek."

"NEDEN 12 NUMARA"
"11 numaranın sahibi olduğu için seçemedim. Ama 12 numara da benim için anlamlı. Kızımın doğduğu günü temsil ediyor. 12 numara daha önce bana şans getirdi; umarım şimdi de Galatasaray'da getirir"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler