SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu!

Galatasaray, yeni transferi Didier Drogba'nın adını UEFA Şampiyonlar Ligi listesine yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki tura geçmek için kadrosunu güçlendiren Galatasaray, bugün UEFA'ya vermesi gereken listeyi iletti. Listeye yeni transferler Wesley Sneijder, Didier Drogba ve Aykut Erçetin eklenirken; takımdan ayrılan Sercan Yıldırım, Ceyhun Gülselam ve Cris Gomes listeden çıkarıldı.

[*\ İŞTE FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

**](http://spor.mynet.com/haber/iste-fenerbahcenin-uefa-ka/59459)

Ocak ayı ara transfer sezonunda kadrosunu Hollandalı Wesley Sneijder ve Fildişi Sahili'nin yıldızı Didier Drogba ile güçlendiren, ayrıca kaleci Aykut Erçetin ile de kaleyi takviye eden Galatasaray'ın UEFA'ya verdiği listede 3 isim de yer aldı.

Sarı-kırmızılı takım 3 ismi bildirmek için ise, takımdan gönderilen Sercan Yıldırım, Ceyhun Gülselam ve Brezilyalı Cris Gomes'i listeden çıkardı. Galatasaray'ın bu listeyi vermesiyle Drogba'nın lisansıyla ilgili bir problem olmadığı bir kez daha kesinleşti. Yıldız oyuncu Schalke 04'e karşı ilk 11'de forma giyebilir.

Rakip Schalke 04 ise yeni transferi Michel Bastos'a listede yer verirken, genç futbolcusu Kaan Ayhan'ı da UEFA'ya bildirdi. UEFA'ya takımların verdiği listeye göre Borussia Dortmund'da Nuri Şahin, Paris Saint Germain'de David Beckham ve Lucas Moura, Malaga'da Diego Lugano ve Lucas Piazon, Juventus'ta da Nicolas Anelka Şampiyonlar Ligi'nde son 16'da izleyebileceğimiz futbolcular arasında olacak. Mario Balotelli ise Manchester City ile daha önce bu turnuvada forma giydiği için Milan ile maça çıkamayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler