SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Galatasaray'ı kıskanıyor!

Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel, Fenerbahçelilerin Galatasaray'ı kıskandığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Aziz Üstel, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferlerini eleştirmesi ile ilgili olarak "Kıskanıyorlar" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın "Psikolojik üstünlük transferlerle olmaz. Galatasaray aldıkları oyuncuları bankalardan borç para alarak transfer etti. Yoksa hazine mi buldular? Biz borsada olanları biliyoruz" sözlerine Galatasaray cephesinden tepki geldi. Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel, "Sneijder ve Drogba'yı kıskanıyorlar. Bu laflar rahatsızlığın dışa vurumu" dedi.

"BİZ ALEX'İ SORDUK MU?"

Galatasaray'ın ne yaptığı Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ı hiç ilgilendirmez diyen Aziz Üstel, "Zenginin parası, züğürdün çenesini yorar. Galatasaray'ın kimi aldığı Talat Bey'i hiç ilgilendirmez. Alex alındığında biz 'Nasıl alındı?' diye sorduk mu? Bu abuk sabuk lafları herkes söyleyebilir. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün genel sekreterinin bu boş lafları garibime gidiyor" dedi.

"GALATASARAY'I KISKANIYOR"

"Talat Bey, 'Sneijder'in takım kaptanı Kuyt'ı, Sow'u, Krasic'i aldık' diye konuşuyor. Galatasaray'ın kaptanı da Sabri, ne yapacağız şimdi? Meireles ile Drogba'yı niye mukayese ediyorsun? Sneijder ve Drogba alındı diye kıskanıyor. Bu laflar Sneijder ve Drogba transferlerinin yarattığı rahatsızlığın dışa vurumu. Galatasaray ve Fenerbahçe çok büyük kulüpler. Böyle garip yarışlara girmemek gerek."

TALAT YILMAZ NE DEMİŞTİ?

"İki oyuncu aldılar diye psikolojik üstünlük mü olur? Biz Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Chelsea'nin en önemli oyuncularından (Meireles) birini aldık. Sneijder'in takım kaptanı Kuyt'ı, Sow'u, Krasic'i aldık. Bu oyuncuların her biri bugün kadromuzda bulunuyor. Psikolojik üstünlük transferlerle olmaz. Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı her branşta üstün. Cumartesi ve pazar günü, basketbol, voleybol ve futbolda 7 kez Galatasaray ile oynadık. Ve bu karşılaşmalardan tam 6 tanesini biz kazandık. Bu mu psikolojik üstünlükleri? Aldıkları oyuncuları bankalardan borç paralar alarak transfer ettiler. Yoksa hazine mi buldular. Biz borsada olanları da çok iyi biliyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler