SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da 2013 ruhu!

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, 2013 hedefleri için iddialı konuştu.

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, hem sarı-kırmızılıların son günlerdeki sansasyonel transferlerini değerlendirdi, hem de ileriye yönelik hedefler çizdi. "2000 ruhu 2000'de kaldı, sıra 2013 ruhunda" diyen Faruk Süren, bu sezon Şampiyonlar Ligi Finali'ni oynayabileceklerini de iddia etti.

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemdeki efsane başkanı Faruk Süren, iddialı konuştu.

Irmak Kazuk'un sorularını yanıtlayan Faruk Süren, 2000 ruhu söyleminin artık geride bırakılması gerektiğini belirterek "Artık 2013 ruhunu ayaklandırmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz maksimum yere gitmeliyiz. Finale kadar bile gidebiliriz, gidersek finali de kazanmalıyız" dedi.

"2000 RUHU BİTTİ, SIRA 2013 RUHUNDA"

Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleri hakkında "Çok olumlu bakıyorum, Drogba ve Senijder çok önemli iki isim. Galatasaray'ın hedefi hep Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasında olmaktır" yorumunu yapan Süren, maliyet eleştirilerine ise karşı çıktı. "Biz bu sürekli tenkit etme alışkanlığından vazgeçersek daha ileriye gideriz" diyen Faruk Süren, yapılanan hamlelerin gözardı edilmemesi gerektiğini belirtti.

Galatasaray'ın uzun bir süre Avrupa arenasından uzak kaldığını hatırlatan efsane başkan, "Bundan dolayı kulübün kurumsal hafızasında eksiklik olmuş olabilir, şimdi onu tazeliyor. Bu takviyelerle Schalke'yi eleme ihtimali %50'den %55'e çıktı. Schalke'yi geçince son 8'e kalıyoruz. Bu, Türkiye'nin imajı için de iyi olur" diye konuştu.

Hala 13 yıl önceki UEFA ve Süper Kupa'nın konuşulmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Faruk Süren, şunları söyledi:

"2000 ruhu 2000'de kaldı, artık 2013 ruhunu ayaklandırmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz maksimum yere gitmeliyiz. Finale kadar bile gidebiliriz, gidersek finali de kazanmalıyız."

galatasaray haberleri

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler