SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olcan Adın'dan Galatasaray, Kadıköy ve Riekerink sözleri

Şimdilerde Akhisar forması giyen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski oyuncusu Olcan Adın çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'daki günlerini anlatan Olcan Adın, çalıştığı en kötü teknik direktörün Riekerink olduğunu söyledi.

İşte Olcan Adın'ın Galatasaray, şampiyonluk yarışı ve Kadıköy deplasmanı ile ilgili açıklamaları: "Çalıştığım en iyi antrenör Zico'ydu. Fenerbahçe'de oynadığımda. Onunla çalışmak benim için çok ayrıcalıklıydı. Çok şey öğrendim. Kötü antrenörle çalışmadım ama Galatasaray döneminde Riekerink diyebilirim. Galatasaray'ın tarihine ve başarılarına baktığınızda Riekerink'in olması saçmaydı.

ŞAMPİYONLUKTA GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ ÇEKİŞİR
Bu sezonki şampiyonluk yarışının Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçeceğini düşünüyorum. Umarım Galatasaray kazanır. Yabancı futbolcular beklentileri karşılıyor. Türkler çalışmıyor. Ekstra antrenman yapmayı, salona girmeyi sevmeyiz. Beslenme ve uyku düzenimize önem vermeyiz.

EN BÜYÜK HAYALİM ANTRENÖR OLMAK
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ta forma giymek, koleksiyonumu tamamlamak isterdim. Futbolu bıraktığımda yorumcu olmak istemiyorum. Gençleri eleştirmem. Ama en büyük hayalim, Selçuk İnan ile birlikte aynı ekip içerisinde antrenör olmak.

GALATASARAY'A DEĞİL, ŞAHISLARA KIZGINIM
Galatasaray'a transfer olduğumda Fenerbahçe'nin de üç yıldızı vardı. Şampiyon olan dördüncü yıldızı alacaktı. O da bize nasip oldu. Bu yüzden bu şampiyonluk değerli. Galatasaray'a değil, şahıslara kırgınlığım var. Bazı arkadaşlara “Kulüp bulun' demişler. O dönemde Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in beni araması ve ‘Kampta olmayacaksın' demesi o kadar saçma ki. Yöneticilerden biri arayıp söylese bir şey demezdim. Kimseye saygısızlık yapmadım. O formaya çok emek verecektim.

FLORYA’YA GİRDİĞİMDE AĞLAMIŞTIM
En çok Galatasaray'dan ayrıldığımda üzülmüştüm. Florya'ya ilk girdiğimde ağlamıştım. Böyle ayrılık olmaz. Sneijder inanılmaz yetenekli ve teknik. İyi bir Sneijder, Belhanda'dan daha iyi. 2010-11 sezonunda olanlar futbol için dönüm noktasıydı. Bizi geriye götürdü. Türk futboluna zarar verdi. Dünya Kupası'na gidemedik. Uzun bir süre hiçbir turnuvaya gidemeyiz.

KADIKÖY’E 1-0 YENİK GİDİYORSUNUZ
Büyük maçlardan önce uyuyamıyorsunuz. Maçı önce yüzlerce kez kafanızda oynuyorsunuz. Fenerbahçe'ye gol attığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Pereira'ydı rakip hoca. Kornerde çok şanslıyım. Kuyt'ın bize gol attığı maçta o kadar yi oynuyoruz ki ‘Yeneceğiz' dedim. Uzun top geldi. Kuyt vurdu, 1-0 yendiler. Kaybetme psikolojisi kötü bir şey. Aklınızın köşesinde her zaman var. 1-0 yenik gidiyorsunuz oraya."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler