SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylı yıldızlardan Antalya galibiyeti yorumu

Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Martin Linnes, Yuto Nagatomo, Cedric Carasso ve Garry Rodrigues, Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundular.

Galatasaray’da Antalyaspor karşısında Mariano’nun yerine sağ bekte görev alan Martin Linnes ile transfer olduğu günden beri formayı bırakmayan Yuto Nagatomo karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş ve Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Linnes mücadeleyi “Mutluyum. Uzun zamandır 11’in parçası olmayı bekliyordum. Mariano da mükemmel bir sağ bek. Onu da yedek kulübesinde tutabilmek kolay değil. Bazı maçlarda oynadım, bazı maçlarda oynamadım ama bugüne kadar gösterdiğim performanstan mutlum” şeklinde değerlendirdi. Norveçli oyuncu yeniden zirveye yükseliş için de Galatasaray televizyonu'ndan Deniz Gülen'e “Ait olduğumuz yerdeyiz. 3 puanı 3 golle aldık. Liderlik koltuğundayız ve burada kalmak istiyoruz. 3 gol atarak öne geçtik ve oyunun kontrolünü elimizde tutarak 3 puanı aldık” dedi.

Nagatomo: 'Arkadaşlarıma teşekkür ederim'

Japon sol bek Yuto Nagatomo ise “Galibiyetten ötürü çok mutluyum. 1 haftadır takımla antrenman yapıyorum. Bugünkü performansım takım arkadaşlarımın bana yardımlarından ötürü kaynaklandı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Fatih Terim ise çok iyi bir tek bir teknik direktör. Hem fizik olarak hem de mental olarak en iyi şekilde oyuncularını maça hazırlıyor” ifadelerini kullandı.

Rodrigues: 'Rehavet vardı'

Ligde forma giydiği son 5 maçta 5 gole katkıda bulunan Garry Rodrigues, 3-0 kazanılan Antalyaspor maçının ardından Galatasaray Televizyonu'na konuştu.

Garry Rodrigues'in sözleri şöyleydi:

"Bugün 3 puan almak çok önemliydi. Çünkü alınan puanlar liderliği getirecekti. Bu nedenle sevinçliyiz. İlk yarı iyi oynayıp iyi performans gösterdik ve hocamızın istediklerini uyguladık. İkinci yarı ise biraz rehavet vardı ama önemli olan liderlik. Bu nedenle mutluyuz."

"Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz. Uzun vadeden ziyade maç maç bakmak ve adım adım gitmek gerekiyor. Önümüzde Kasımpaşa maçı var ve ilk odaklanmamız gereken karşılaşma Kasımpaşa maçı..."

Carasso: 'En iyisi Gomis'ti'

Galatasaray formasıyla kariyerindeki ilk lig maçına Antalyaspor karşısında çıkan Cedric Carrasso, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fransız kalecinin sözleri şu şekildeydi:

“Performansımı iyi buldum. Takım arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Bugün o çalışmaların meyvelerini aldık. Şampiyonluk yolunda bir adımı daha eksiksiz şekilde gerçekleştirdik. Maçın adamı benim için Bafetimbi Gomis. Maçı kazanmamız adına çok önemli iki gol attı.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler