SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim oylama ile göreve getirilemez'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da Tudor'un gönderilmesi ve erken seçim kararını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Tudor'un yerine göreve getirileceği konuşulan Fatih Terim'in yönetim içerisinde oylama sonucu göreve getirilecek bir teknik adam olmadığını savundu.

Galatasaray'ın Tudor ile yollarını ayırması ve yönetimin seçim kararı almasını NTV Spor'da değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Galatasaray kazanmış olsa bu toplantı olacak mıydı? Hayır olmayacaktı. Burada zaten hassas olan konu; Tudor'un ayrılacağıydı. Aylardır zaten Fatih Terim gerçeği var. Fatih Terim'i isteyenler ve istemeyenler olarak çatışma oldu. Dursun Özbek'in pazar günü aklında böyle bir karar yoktu."

"Ben Fenerbahçe'de kadro dışı kaldım ve aylar sonra tekrar takımıma döndüm ama sebebini de bilmiyorum. Muhtemelen toplantıda da benzer bir şey yaşandı. Ömer Çavuşoğlu takıma çağırdı. Oylama yapacaklar ve oylama sebebi de 'Rıdvan dönsün mü?' Orada biri de, 'Beyler futbolculara soralım' dediler. Ben de takımı böldüğü için yanaşmadım. O anda oyuncular geldi ve ben döndüm."

"Terim'den 'Oylamayla gelecek teknik adam değilim' açıklamasını bekliyorum"

"Fatih Terim; Ali Sami Yen ve Metin Oktay. Fatih Terim, Galasaray Spor Kulübünün en büyük başarısını elde etmiş kişidir. Galatasaray taraftar sayısnı 5 milyon artıran kişi midir? Evet. Biraz önce A Spor'da Levent Nazifoğlu, 'Aslanı kediye yem etmesinler.' dedi. Aslan dediği Fatih Terim."

Fatih Terim'den 'Ben Galatasaray'da oylama ile gelecek bir teknik adam değilim.' açıklaması bekliyorum. Fatih Hoca, oylama ile gelecek bir kişi değildir."

"Fatih Terim'in üzüldüğünü tahmin ediyorum. Fatih Terim oylama sebebiyse; Fatih Terim için olağanüstü bir seçim kararını yanlış buluyorum."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler