SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dursun Özbek seçim kararı hakkında ilk kez konuştu!

Igor Tudor'la yollarını ayıran Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, kritik yönetim kurulu toplantısının ardından konuştu. Dursun Özbek erken seçim kararı ve Tudor'un gönderilişiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim kararı sonrası ilk açıklamayı yaptı. Özbek, erken seçim kararı ve Tudor ile yolların ayrılması hakkında konuştu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;

"Önce teknik direktör ile ilgili karar aldık ve kendisine tebliğ ettik. Daha sonra da Galatasaray Spor Kulübü için seçim kararı aldık ve zaten siteden açıkladık. Yarın saat 13.00 gibi basın toplantısı yapacağım ve orada açıklayacağım. Bizim aldığımız kararlar Galatasaray'ın geleceğine de dair aldığımız kararlar. Galatasaray'ın geleceğine karşı bir duruş var. Galatasaray bundan zarar görüyor ve en azından bu süreci kısaltmak lazım. Yönetim ve başkan için Galatasaray'a saldırılar oluyor. Bunların son bulması lazım.

Dursun Özbek taraftara seslendi

Galatasaray'ın şampiyonluğunun etkilenmeyeceğini de taraftarımıza söylemek istiyorum. Bugün alınan karar Tudor ile beraberliğin son bulmasıdır. Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki yürüşü hiçbir şekilde etkilenmeyecek. 20 Ocak'a kadar süremiz var. Taraftarımız ve camiamız en ufak endişeye düşmesin"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler