SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muslera: 'Felaket senaryolarına gerek yok'

Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray'da karşılaşması sonrası Fernando Muslera ve Badou Ndiaye yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fernando Muslera, felaket senaryolarının yazılmaması gerektiğine vurgu yaparken şunları söyledi:

“Gerçekten zor bir rakibe karşı oynadık. Taktik olarak inanılmaz iyi savunma yapan alan vermeyen birbirine bağlı bir takımla oynadık. İlk yarının son 5 dakikasında bir konsantrasyon kaybı ve gelen goller işleri zorlaştırdı. Ama ne olursa olsun biz Galatasaray’ız. Ligin üst sıralarındayız. Bunu devam ettirmemiz lazım. Buradan felaket senaryoları çıkartmanın bir anlamı yok. Malatya deplasmanı gerçekten zor bir deplasman. Son dakikalarda ben de ileri çıktım. Ama ne yazık ki golü bulamadık. Ligin üst kısmında yer alan biziz.”

“Yeni oluşan bir takımız. Ligin ilk 8 hatasında pozisyon vermiyorduk. Tabii rakiplerimiz de bizi iyi tanımıyordu. Ama artık bizi iyi analiz ediyorlar. Bazen bireysel hatalar da olabiliyor. Genelde verdiğimiz pozisyonlar da rakibin bulduğu kontrataklardan. Ne yazık ki duran toplardan da çok gol yedik. Bunun da üstüne gitmemiz gerekiyor. Ama şu anda iyi bir konumdayız. Moralleri bozmamıza gerek yok. Felaket senaryoları yazmaya gerek yok. Kafamızı kaldırmamız gerek. Herkes hedefin bilincinde. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor."

Galatasaray formasıyla ilk golünü atan Badou Ndiaye’nin sözleri ise şu şekildeydi:

“İstediğimiz değerlerde tam olarak oynayamadık. Ancak bundan sonra tekrardan çalışmamız ve bir sonraki maçta 3 puanı almamız gerekiyor."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler