SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dursun Özbek'ten Arda Turan'ın transferine ilişkin soruya yanıt

Galatasaray'a transferi gündemde olan Arda Turan'la ilgili olarak Başkan Dursun Özbek'ten açıklama geldi. Dursun Özbek, Arda Turan'ın transferiyle ilgili sorulan soruya 'Transferle ilgili her konuyu, özellikle transferle ilgili, Tudor, scout ekibi ve yönetim olarak kararlar öncesinde konuşuruz' şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kasım ayı Divan Kurulu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Arda Turan transferiyle ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu belirtti.

Özbek, Arda Turan transferi ile ilgili, "Transferler hakkında konuşmak yanlış olur, çok süremiz var. Transferle ilgili her konuyu, özellikle transferle ilgili, Tudor, scout ekibi ve yönetim olarak kararlar öncesinde konuşuruz. Sürekli görüşüyoruz, ancak gündemde sadece transfer yok, birçok konu var" ifadelerini kullandı.

Kadro dışı olan De Jong, Hakan Balta, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'nin durumu ile ilgili konuşan başkan, "Kadro dışı kaldıkları için devre arasında tekrar konuşulacak. Takım bulmalarını zaten istemiştik, devre arasında da buna uygun bir ortam olacak, göreceğiz" dedi.

"YABANCI KONUSUNDA DEĞİŞİKLİK YOK"

Gündemdeki yabancı oyuncu sınırına değinen Özbek, "Yabancı konusunda şu anda yapılacak bir değişiklik söz konusu değil. Sayın Lucescu'nun ifadelerinin kişisel olduğunu düşünüyorum. Konunun muhattabı federasyon ve Kulüpler Birliği'dir. Federasyon ile yaptığımız toplantılarda inceleneceği gündeme gelmiştir. Kısa vadede zor, yapılan kontratlar var. Önümüzdeki hafta Kulüpler Birliği olarak toplanacağız ve sayın federasyon başkanıyla da konuyu değerlendireceğiz" diye konuştu.

Galatasaray başkanı ayrıca, hakem hataları iile ilgili, "İnşallah bundan sonra hatalar daha az olur" temennisinde bulundu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler