SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylı yıldızlar Gençlerbirliği galibiyetini değerlendirdi

Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Belhanda, Maicon ve Mariano, Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Belhanda, dinlenmesinin iyi performansında etkili olduğunu söylerken, Maicon her maçlarını son maçlarıymış gibi oynadıklarını belirtti. Mariano ise attığı golü eşi ve çocuğuna armağan ettiğini kaydetti.

Gençlerbirliği karşısında 2 asist yaparak iç sahada çıktığı 5. maçında 6 gol katkısını (1 gol, 5 asist) veren Younas Belhnada maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Belhanda şu ifadeleri kullandı:

“Bir hafta dinleneme fırsatı buldum. Bu sezon bütün maçlara çıkmıştım. Kişisel olarak antrenmanlarımı sürdürdüm. Bundan sonra bu puanların devamını getirmemiz gerekiyor.”

“Bu oyunda hız önemliydi. Bu şekilde kolayca bağlayabildik onları. Mariano’nun golünde de baktığınız zaman hız faktörü görüldü. Bu şekilde kazandık.”

Maicon: 'Her maçı son maçımızmış gibi oynuyoruz'

Galatasaray formasıyla ligdeki 4. golünü atarak kişisel kariyer rekorunu kıran Maicon karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maicon, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sezonki 4. golümden dolayı çok mutluyum. Aldığımız galibiyet çok önemliydi. Bu galibiyetin geliş tarzı da güzel oldu. Farklı bir galibiyetle de üç puanı almamız güven verdi.”

“Bu haftaki en büyük farklılık sonuçtu. Oynadığımız son iki maçta da aynı hırsla mücadele etmiştik. Kazanmak istemiştik. Ama sonuçlar gelmemişti. Ama bu kez sonuç daha rahat ve daha güzel şekilde geldi. Her maçımıza son maçımız gibi hazırlanıyoruz. Son maçımız gibi oynamak istiyoruz. Bugün de bunu başardık.”

Mariano: 'En büyük silahımız taraftarımız'

Galatasaray formasıyla ligdeki ilk golünü atan Mariano karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Çok mutluyum. İlk golümü attım. Bugün çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Güzel oynadık, net bir skor aldık. Gol sevincim doğal olarak gelişti. Yüzüğümü öpüp bu golü eşime ve kızıma armağan ettim. Tribünde kayınvalidem de vardı, o da golü gördü.”

“Kendi sahamızda en büyük silahımız taraftarımız... Onların da desteğiyle önde baskı ve pres. Bu baskıyı yaparken gol attığınız zaman galibiyet rahatça gelebiliyor. Önemli olan golden sonra da baskıyı sürdürmek… Biz de bunu devam ettirdik ve galibiyet geldi.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler