SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Badou Ndiaye: Beni isteyen tek takım West Ham değildi

Galatasaray'ın yıldızlarından Badou Ndiaye, transfer döneminde West Ham United dışında başka Premier Lig ekiplerinden de transfer teklifi aldığını belirtirken, kalbinin istediği yerde oynadığını söyledi.

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı ve performansı ile alkış alan Ndiaye , DHA'ya verdiği demeçte, "Transfer teklifi yapan kulüpler arasında sadece West Ham yoktu. Başka İngiliz takımları da bana teklif getirdi. Burada İngiltere'de oynayan Milli Takım arkadaşlarım beni aradılar bu dönem içerisinde antrenörlerinin tekliflerini ilettiler. Birçok teklif oldu. Ben burada kalbimin istediğini dinledim ve Galatasaray'a geldim" dedi.

Galatasaray'a transfer olmadan önce fedakarlık göstererek birçok mevkide forma giydiğini belirten Ndiaye, "Benim oynarken kendimi en rahat hissettiğim bölge ise 6 ve 8 numaralı formaların olduğu bölgeler. Galatasaray'da daha çok 6 numara olarak oynuyorum. Tabii burada takımın bütünlüğü daha çok önemli. Antrenörün ne diyeceği de önemli. Hocamız benim 6 numarada oynamamı isterse orada oynarım. Orada top kapmam gerekiyorsa onu yaparım. 10 numara oyna derse, orada da oyunumu sergilerim" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışının uzun bir süreç olduğunu da belirten Ndiaye, "Ligde iyi takımlar var. Bizim de rekabet ettiğimiz takımlar var ama bence tek rakibimiz yine kendimiziz" dedi. Senegalli yıldız, taraftarla arasında iyi bir ilişki olduğunu da sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler