SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Ciğerci Avrupa'nın en çok gol atan orta saha oyuncusu

Galatasaray'a Bursaspor karşısında galibiyeti getiren Tolga Ciğerci, maçın ardından yaptığı açıklamada takımın kazanmasının kendisi için daha önemli olduğunu söyledi. Tolga Ciğerci, Bursaspor'a karşı attığı golle Avrupa'nın en çok gol atan orta saha oyuncusu konumuna geldi.

Galatasaray'ın Bursaspor deplasmanında kazandığı maçta galibiyet golünü atan Tolga Ciğerci, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren Tolga Ciğerci, "Öncelikle kolay bir maç olmayacağını biliyorduk ve kendimizi iyi hazırladık. İlk yarı çok pas hatası yaptık ama ikinci hatalarımızı düzelttik ve galibiyeti aldık" dedi.

Bafetimbi Gomis ile gol yarışı içerisinde olup olmadığı sorulan Tolga Ciğerci, "Geçen sene olmuyordu ama bu sene vurduğum şutlar hep gol oluyor. İnşallah hep böyle devam eder. Önemli olan takım olarak 3 puan alalım ve başarılı olalım. Ben her zaman takıma yardım etmeye çalışıyorum. Benim için gol atmak önemli değil takımın kazanması önemli. Takım kazandıkça mutlu olurum" diye konuştu.

Avrupa'nın zirvesine çıktı

Tolga Ciğerci, fırtına gibi başladığı sezonda gol sayısını 5'e yükseltti. 25 yaşındaki oyuncu, böyle Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla gol atan orta saha oyuncusu oldu.

Tolga Ciğerci'yi takip eden orta saha oyuncuları 4'er gol Bursasporlu Delarge ve Hertha Berlin forması giyen Mathew Leckie takip ediyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler