SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tudor: 'Acı çekerek kazandık'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-1'lik Bursaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Tudor, ikinci yarıda fantastik bir Galatasaray'ın sahada olduğunu söyledi ve "Tabiri caizse acı çektik. 2. yarıda sahada Fantastik bir Galatasaray vardı" dedi.

64. dakikada iki bekini oyundan almasında neyi planladığı sorusunu yanıtlayan Tudor, "Tek amaç kazanmaktı. Tabiri caizse acı çektik. Ancak bu tip galibiyetler takım ruhu ve için önemli." dedi.

Önemli ve güzel bir galibiyet olduğunu kaydeden Tudor, "Ancak galibiyetlerde bile ders almalısınız. Bu da öyle bir maç oldu. İlk 30 dakikada alışılagelen Galatasaray oyunu yoktu. Ama sonrasında toparlandık, özellikle ikinci yarıda sahada fantastik bir Galatasaray vardı." ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan maçın genelinde galibiyeti hakeden bir Galatasaray olduğunu savunan Tudor, "Burada kazanmak çok çok önemliydi. Bursa iyi organize bir takım. O yüzden Bursa deplasmanından 3 puan almak kolay değil. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde Karabük maçı var ve o maçı da kazanarak milli takım arasına moralli girmek istiyoruz." diye konuştu.

Galatasaray'a beraberliği getiren golü atan Feghouli'nin sayısını değerlendiren Tudor, "O'nu bu tip golleri atsın diye getirdik diyebiliriz. Çok üst düzey ve klas bir oyuncu. Önemli bir sakatlıktan geldi. Bu maçta 30 dakika oynattık. Görünen o ki Karabük maçında 90 dakika oynayabilir." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler