SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Bursa-Galatasaray maçı yorumu

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

"Öncelikle şunu söyleyim. Dün 50 bin kişi bugün 30 bin kişi futbol adına çok olumlu. Galatasaray'ı genel anlamda beğendim. Sürekli öne doğru oynadıkları için beğendim. Değişikliklerden sonra 2-3 dakika bocaladılar ama sonra toparladılar.

Hiç yana, geriye pas yok. Sürekli ileri doğru oynamaya çalışan. Hata yapmaya zorlayan. Skora bakmadan hep kendi oyununu oynayan bir Galatasaray var. Akıllı bir galibiyet aldılar. Şut var, orta var, gol var...

Tudor daha önce hiç bir teknik direktörde görmediğim bir değişiklik yaptı. Risk aldı. Bu bir rus ruletiydi ve Tudor bunu kazandı.

Ben böyle teknik direktörleri seviyorum; Adını koyamadığınız bir şey yapmak... Tudor yeni bir şey denedi. Bunu başardı. Tudor basit yoldan bir takıma antobiyotik vererek tedavi edecekken. Takıma farklı bir şeyler yaptı. Cerrahi müdahale yaptı.

Galatasaray bugün şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağını gösterdi. Galatasaray şu an taraftarın istediği futbolu oynuyor. Galatasaray'ın görünmeyen kahramanı Fernando. Hem yama yapıyor, hem de hücum oyuncularını ileri itiyor. Kolay değildir bunları yapmak. Beşiktaş'lı Atiba'nın en formda hali gibi oynuyor."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler