SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis rekora yaklaşıyor

Galatasaray formasıyla çıktığı 5. lig maçında iki gol atan Bafetimbi Gomis, rekora adım adım yaklaşıyor. Gomis, 1994-1995 sezonunda transfer edilen Saffet Sancaklı'nın ilk 7 haftada 9 gol atmasından 23 yıl sonra en hızlı başlangıç yapan ikinci futbolcu oldu.

Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis fırtınası esiyor.

1994-1995 sezonunda Kocaelispor'dan transfer edilen Saffet Sancaklı'nın ilk 7 haftada 9 gol atmasının 23 yıl ertesinde Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızı takımın en hızlı başlangıç yapan ikinci oyuncusu oldu.

Saffet Sancaklı, o dönem ligin ilk haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla gol serisine başlamış, Beşiktaş'a attığı golle seriyi noktalamıştı. Sancaklı 8. haftadaki Gaziantep maçında ise golle buluşamamış ve ilk 7 haftada attığı 9 golle kulüp tarihinin en hızlı başlangıcını yapmıştı.

2017-18 sezonunda ise yeni transferimiz Bafetimbi Gomis ilk 5 maçta da ağları havalandırdı. Gol serisine ligin ilk maçı olan Kayserispor mücadalesiyle başlayan Bafe Gomis, Osmanlı, Sivas, Antalya sonrası Kasımpaşa ağlarını da iki kez havalandırınca Saffet Sancaklı'nın hızlı başlangıç rekoruna en çok yaklaşan futbolcu oldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler