SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Selçuk İnan krizi!

Tudor’un Antalya’da 62. dakikada oyuna aldığı Selçuk, vasat görüntüsüyle hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli futbolcunun özellikle 65. dakikada Gomis’in koşusunu görüp pas vermek yerine geriye dönmesi büyük tepki çekti.

Galatasaray taraftarı, Antalyaspor deplasmanında kaybedilen 2 puanın faturasını, maçın son yarım saatinde görev yapan Selçuk İnan’a kesti. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, son yıllardaki en kötü performanslarından birini ortaya koyarken, özellikle bir pozisyonda yaptığı tercih, taraftarın büyük tepkisini çekti.

Oyuna 62. dakikada Ndiaye’nin yerine dahil olan tecrübeli futbolcu, 65. dakikaya girilirken orta sahada topla ilerledi ve Gomis’in savunma arkasına yaptığı koşuyu gördü, ancak tam bu sırada müsait durumdayken ileriye pas vermek yerine geriye dönünce çok önemli bir pozisyon başlamadan bitmiş oldu. Bu küçük detay bile taraftarları çıldırtmaya yetti.

Kaybettiği toplardan sonra...

Ayrıca Selçuk’un oyuna girer girmez kaptanlık pazubandını gidip Muslera’dan alması, kaybettiği her toptan sonra sakatlanma belirtisi gösterip yerde yatarak vakit geçirmesi, onunla birlikte takım temposunun iyice dibe vurması gibi detaylar da taraftarların gözünden kaçmadı. Sarı-Kırmızılılar, yılda 3 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 25 bin Euro kazanan Selçuk İnan’ın artık takıma zarar verdiğini düşünüyor

(FANATİK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler