SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denayer yeniden Galatasaray'da!

Galatasaray, eski futbolcu Jason Denayer ile kiralık olarak yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar oyuncu ve kulübü Manchester City ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildiridi. Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer'i taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

Galatasaray, Manchester City'den Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer İstanbul'a geldi.

Jason denayer, Manchester City kulübünün kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti.

Denayer ile daha önce anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi ise İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyordu. Manchester City'nin kiralık teklifine olumlu yanıt vermesi sonucu transfer gerçekleşti.

Jason Denayer İstanbul yolculuğu öncesinde sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı.

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray, Denayer'in kiralanması konusunda futvolcunun kendisiyle ve kulübüyle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte KAP'a yapılan o bildirim:

Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer'in Kulubümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Manchester City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İŞTE DENAYER'İN MALİYETİ

Öte yandan Denayer'in maliyeti de belli oldu. Sarı-kırmızılılar Denayer için Manchester City'ye 600 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Denayer'e ise1.25 milyon euro maaş verilecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler