SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a kötü haber! Atalanta Spinazzola'yı Juventus'a vermiyor

Galatasaray'ın uzun süredir transferi için uğraş verdiği Kwadwo Asamoah için sarı-kırmızılılara kötü haber geldi. Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Atalanta'ya kiraladıkları Spinazzola'yı tekrar geri almak istediklerini ancak Atalanta'nın bu transfere izin vermediğini söyledi. Böylece Galatasaray'ın Asamoah transferi zora girdi.

Juventus cephesinden Galatasaray'ı da ilgilendiren resmi açıklama! Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah'ın yerine Juventus'un transfer etmek istediği Leonardo Spinazzola için resmi açıklama geldi.

Daha önce Asamoah ve Galatasaray hakkında da konuşan Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Spinazzola konusunda Atalanta'nın geri adım atmadığını belirtti.

Marotta, Spinazzola'yı almak istediklerini açıkça dile getirirken ''Spinazzola bizim oyuncumuz ancak doğru, Atalanta ile 2 yıllık bir anlaşmamız var. Bu süre zarfında oyuncunun hakları onlara ait. Bizim transfer konusunda isteğimiz açık. Spinazzola da bize gelmek istiyor ancak Atalanta sezon planlarını çok öncesinden yaptığı için karşı çıkıyor. Dün Atalanta Başkanı Antonio Percassi ile görüştüm. Kendisi ile iyi ilişkilerimiz var. Tabii bu tip durumları belirleyen bir çok etken var. Her gün bir şeyler değişebiliyor'' ifadelerini kullandı.

ASAMOAH'IN DURUMU ATALANTA'NIN CEVABINA BAĞLI

Marotta'nın Çizme basınına yaptığı bu açıklamalar öncesinde de Atalanta'nın sol kanat oyuncusu için katı bir tutum içerisinde olduğu belirtilmişti.

Juventus'un Spinazzola'yı kadrosuna katması halinde Galatasaray'ın istediği Asamoah'a ayrılması için izin vermesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım da bir anlamda Atalanta ile Juventus arasındaki duruma göre sol bek transferine yön verecek.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler