SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk onbirler...

Galatasaray, Kayserispor maçı ile Süper Lig yeni sezonunu seyircisi önünde açıyor. Sezona taraftarı önünde galibiyetle başlamayı hedefleyen Galatasaray, Kayserispor önünde 3 puana kilitlendi. Baştan sona yenilenen kadrosuyla Galatasaray, Kayserispor maçında ilk onbirde kimlere yer verecek merak konusu. Peki Galatasaray - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Kayserispor maçı ile Süper Lig yeni sezon ilk hafta maçları tamamlanmış olacak. Sezon açılış maçlarında evinde oynadığı son dokuz maçı kazanan Galatasaray, Kayserispor maçını kazanarak bu geleneği sürdürmek istiyor. Galatasaray - Kayserispor maçı muhtemel ilk onbirleri belli oldu. Peki Galatasaray - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

GALATASARAY - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk haftasında Kayserispor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Galatasaray - Kayserispor maçı BeIN Sports 1'den ve Digitürk Play'den canlı olarak yayınlanacak.

YENİ GALATASARAY'DA GELENLER - GİDENLER

Galatasaray, yeni sezona şu ana kadar kattığı 6 oyuncu ile başlıyor. Dün İstanbul'a gelen Sofiane Feghouli ile bu sayı yediye çıkacak. Galatasaray, Younes Belhanda (Dinamo Kiev), Maicon Pereira Roque (Sao Paulo), Mariano Ferreira Filho (Sevilla), Bafetimbi Gomis (Swansea City), Badou Ndiaye (Osmanlıspor) ve Fernando Francisco Reges (Manchester City) ile sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı.

Bunun yanı sıra Galatasaray'da 9 oyuncu ile yollar ayrıldı. Bunların en başında yer alan Sneijder 'ın gönderilmesi taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Sarı-kırmızılı yönetim, Armindo Bruma'yı Leipzig'e, Semih Kaya'yı Sparta Prag'a, Cenk Gönen'i Malaga'ya, Lukas Podolski'yi Vissel Kobe'ye, Salih Dursun'u Antalyaspor'a satarken, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Wesley Sneijder ise Fransız ekibi Nice'in yolunu tuttu.

Ayrıca, sözleşmeleri sona eren isimlerden Sabri Sarıoğlu, Göztepe'yle, Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir'le anlaşırken, kiralık sözleşmesi dolan Josue Pesqueira da kulübü Porto'ya döndü. Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Hakan Balta, Nigel de Jong ve Luis Cavanda, henüz başka bir takımla anlaşmadı.

GALATASARAY - KAYSERİSPOR 43. RANDEVU

İki takım arasında geride kalan lig maçlarında Galatasaray'ın galibiyetlerde 25-3, gol sayılarında da 88-31 üstünlüğü var. Kayserispor, son 5 maçta bir kez yenildiği rakibi karşısında, ligdeki toplam 3 galibiyetinden 2'sini bu sürede elde etti. Galatasaray, İstanbul'da rakibiyle yaptığı 21 maçtan 17'sini kazandı, 2 yenilgisini de son 3 randevuda yaşadı.

İki takım Süper Lig'de 24 kez karşılaştı. Galatasaray bu maçların sadece ikisinde yenildi (12G 10B). Ancak Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor ile oynadığı son beş maçın sadece birini kazanabildi (2B 2M). Kayserispor'un Galatasaray karşısında elde ettiği iki galibiyet de bu beş maçlık periyotta geldi.

Galatasaray, evinde Kayserispor ile oynadığı son üç maçın ikisini kaybetti (1G). Kayserispor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından (üçer galibiyet) Türk Telekom Arena'da en fazla lig maçı kazanan takımlardan biri (2, Beşiktaş ve Kasımpaşa ile birlikte).

Kayserispor'un ligde Galatasaray'a attığı son dört golün üçü kafayla gelirken, bunların ikisi Larrys Mabiala'dan geldi. Sinan Gümüş, Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaştığı üç maçta dört gol attı. Sinan'ın ligde daha fazla gol attığı başka bir rakibi yok.

Igor Tudor, Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaştığı tek karşılaşmada sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Galatasaray'a karşı oynadığı son maçta iki asist yapan Deniz Türüç, 2016/17 sezonunda yaptığı asistlerle en fazla puan kazandıran oyuncuydu (11 asist, 11 puan).

GALATASARAY - KAYSERİSPOR MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Kayserispor: Llung, Lopez, Sapunaru, Kana-Biyik, Erkan, Badji, Şamil, Boldrin, Deniz Türüç, Umut, Asamoah

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler