SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan transferinde Acun ve Emre Belözoğlu faktörü

Galatasaray, Barcelona’da istenmeyen adam haline gelen Arda Turan’ı “satın alma opsiyonlu” kiralamak istiyor. Kulüpler arası anlaşma sağlandı ama Arda Turan son kez menajeri, yakın dostları Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu ile görüşüp son kararını verecek...

Galatasaray’da Arda Turan heyecanı yaşanıyor. Önceki gün Başkan Dursun Özbek, yıldız futbolcuyla ilgilendiklerini resmen açıklamasının ardından dün somut bir adım attı. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’la dün sahibi olduğu otelde bir araya gelen Başkan Özbek, yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrolarına katma konusunda görüştü. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona’da top koşturan ama son dönemde istenmeyen adam haline gelen 30 yaşındaki futbolcunun ailesi ve yakın dostları da Galatasaray’a dönmesini çok istiyor... Katalan temsilcisi de Arda’yı bu sezon en kötü ihtimalle kiralamayı planlarken, Galatasaray ile yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Kiralama 4 milyon euro

Galatasaray’ın, Barcelona’ya “Satın alma opsiyonlu kiralama seçeneğiyle” gitti. Çünkü Arda’nın bonservisine şu an en az 15 milyon euro biçen Katalan temsilcisi, daha düşük bir fiyatla tecrübeli futbolcuyu elden çıkaramayacaklarını bildirdi. Sarı-kırmızılılar ise “Kiralama bedeli 4 milyon avro. Satın alma opsiyonu 10 milyon euro” paketini önerdi. Taraflar bu formülde el sıkıştı fakat Arda’nın kararı beklenecek. Tecrübeli yıldız da yakın dostları gibi dönmeyi çok istiyor. Fakat Arda, menajer Ahmet Bulut, ağabey olarak gördüğü Emre Belözoğlu, kendisine bir anlamda hayat koçluğu yapan Acun Ilıcalı ile son bir istişare yaptıktan sonra kararını verecek.

[Arda Turan'dan Galatasaray'a rica! '66'yı kimseye vermeyin'](https://www.mynet.com/arda-turandan-galatasaraya-rica-66yi-kimseye-vermeyin-113636-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler