SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Juventus, Galatasaray'ın Asamoah teklifini kabul etmedi

Galatasaray, sol bek Kwadwo Asamoah için Juventus'a yaptığı ilk teklifte istediği cevabı alamadı. İşte Sarı-Kırmızılıların Asamoah için yaptığı teklif ve Juventus2un cevabı...

Galatasaray'a Kwadwo Asamoah için cevap! Galatasaray'ın sol bek transferi için anlaştığı Kwadwo Asamoah konusunda kulübü Juventus'a yapılan teklif ve cevap belli oldu.

İtalyan Corriere dello Sport'un haberine göre Juventus, Galatasaray'ın Ganalı oyuncu için yaptığı 8 milyon euro ve bonusları içeren teklifi reddetti.

Juventus'un, Kwadwo Asamoah'ı kesinlikle takımda tutnmak istediği belirtildi. Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin de, orta sahada ve sol açıkta da forma giyebilen oyuncusunu çok yönlü olması nedeniyle bırakmaya yaşanmadığı ifade edildi.

[Aurelien Chedjou’dan Wesley Sneijder sözleri! 'Kimse bilmiyor'](https://www.mynet.com/aurelien-chedjoudan-wesley-sneijder-sozleri-kimse-bilmiyor-113574-myspor)

GALATASARAY OYUNCU İLE ANLAŞTI

Galatasaray, 28 yaşındaki oyuncuyu yıllık 2.3 milyon Euro ve puan başına 5 bin Euro teklif ile ikna etmiş ve Juventus ile görüşmelere başlamıştı.

Galatasaray, sol bek transferi için alternatif olarak Napoli'den Ivan Strinic ile de temaslarını sürdürüyordu.

JUVENTUS'UN JOKERİ KWADWO ASAMOAH

Juventus'un 2012/2013 sezonunda Udinese'den 18 milyon euroya kadrosuna kattığı 1,73'lük Asamoah, orta sahanın ortasında da forma giyebiliyor.

İtalya Serie A'da 211 maça çıkan Asamoah, 12 gol ve 22 asistlik bir performans sergiledi. Gana Milli Takımı'nda da forma giyen Asamoah, 69 kez milli oldu ve 4 gol attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler