SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Markovic sesleri

Transferin hızlı takımı Galatasaray’dan sürpriz hamle… Östersunds faciasının ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Sarı-Kırmızılılar, bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor.

Sofiane Feghouli ve Fernando Reges’le söz kesen Cim Bom’un şimdiki hedefi ise eski Fenerbahçeli Lazar Markovic…

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp’un yeni sezon planları arasında yer almayan 23 yaşındaki Sırp yıldız için Sarı-Kırmızılılar’ın nabız yokladığı ortaya çıktı.

Geçen sezonu Sporting Lizbon ve Hull City’de geçiren Markovic, yeni sezona Liverpool’da başlamış ve kalıcı olmak istediğini dile getirmişti. Ancak Sırp oyuncu, Klopp’un "Lazar kulüp bulması durumunda kabul edeceğiz. Geçen yıl da böyle olmuştu. Onu planlarımda düşünmüyorum" açıklamasının ardından yıkıldı.

İTALYA’DAN DA TALİPLERİ VAR

Alman menajerin bu sözleri sonrasında Galatasaray’ın dışında Inter ve Fiorentina da 23 yaşındaki kanat oyuncusunu gündemine aldı.

RAPORLARI İNCELENECEK

Markovic, 6 Mayıs’ta oynanan Hull City- Sunderland maçının 65. dakikasında sakatlanmış ve bu ayın 5’inde sahalara dönmüştü. Fenerbahçe’de de uyluk yaralanması yaşayan Sırp futbolcu, tam 29 mücadelede forma giyememişti.

Bunu bir handikap olarak gören Galatasaray yönetiminin oyuncunun sağlık raporlarını istediği ve çıkacak sonuca göre transferde harekete geçeceği gelen bilgiler arasında… Marko’nun Aslan’a sıcak baktığı da iddia edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler