SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Tudor'la devam ediyor! Flaş Lucescu formülü

UEFA Avrupa Ligi'nde Östersunds'a elenerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da yönetim, Igor Tudor'la yola devam kararı aldı. Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Tudor'un gönderilmemesi kararı alınırken, teknik direktörlük için ismi gündemde olan Mircea Lucescu'nun Tudor'un üstünde bir göreve getirilebileceği konuşuldu.

Galatasaray yönetimi haftalık olağan toplantısında Igor Tudor ile yola devam kararı alındı. Ancak toplantıda Mircea Lucescu'nun yer aldığı yeni bir formül de masaya yatırıldı.

Türk Telekom Stadyumu'ndaki toplantıya Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Takımın Östersunds faciası sonrası bulunduğu durum değerlendirildi.

Yönetim kurulu üyeleri söz alırken, Tudor'un görevde kalmasının gelecek adına sıkıntı sonuçlar doğurabileceği aktarıldı. Ancak Başkan Dursun Özbek, Tudor'un yeni bir takım kurmaya başladığını ve kendisine şans tanınması gerektiğini anlattı.

Bunun üzerine bazı yönetim kurulu üyeleri, farklı bir formül önerdi. Deneyimli teknik direktör Mircea Lucescu'nun Igor Tudor'un üstünde bir pozisyonda göreve getirilmesi konuşuldu. Başkan Dursun Özbek ise bu öneriye sıcak bakabileceğini, gerekli şartlar oluşursa bu formülün değerlendirilebileceğini belirtti.

Galatasaraylı yetkililerin önümüzdeki günlerde Mircea Lucescu'ya bu formülü teklif edecekleri, Rumen futbol adamından gelecek yanıta göre durumu değerlendirecekleri öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler