SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Sneijder bize güç katar'

Utrecht teknik direktörü Erik ten Hag'ın ardından takımın önemli isimlerinden Zakaria Labyad da Wesley Sneijder'e transfer çağrısı yaptı.

Sneijder için Utrecht cephesinden yeni açıklama! Galatasaray'dan ayrılan Wesley Sneijder ile ilgilenen Utrech cephesinden, yıldız oyuncuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Valetta'yı 3-1 yenerek üst tura geçen Utrecht'te takımın önemli isimlerinden Zakaria Labyad, Sneijder ile ilgili konuştu.

Valetta maçının ardından Hollanda basınına konuşan Zakaria Labyad, Sneijder'i takımda görmekten büyük mutluluk duyacağını dile getirirken ''Sneijder gerçek bir futbol fenomeni. Umarım aramıza katılır, çok mutlu oluruz. Bizi çok daha güçlü bir takım haline getirir'' ifadelerini kullandı.

Sneijder'i idolü olarak anlatan Labyad, ''Futbolcu her zaman oynamak ister. Sneijder Hollanda futbolunun son dönemdeki en iyi oyuncularından. Gençken onu örnek alarak tekniğimi geliştirdim. Ona çok büyük saygı duyuyorum'' şeklinde konuştu.
Hollanda ekibi yıldız futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

TEN HAAG DA AÇIKLADI: "SNEIJDER'İ İSTERİM"

Sneijder ile ilgilenen Utrecht takımında geçtiğimiz günlerde teknik direktörü Erik ten Hag da kısa bir açıklama yapmıştı.

Erik ten Hag, Hollandalı yıldızla ilgili yaptığı açıklamada "Wesley Sneijder'i istedim, ancak yıllık 5 milyon euro istedi. Bunu kabul edemeyiz. 10 numara oynayabilecek başka oyuncularımız var. Rosicky'ye de inanıyoruz, bizim için önemli olacak" ifadelerini kullandı.

Sneijder ile Utrecht'in yanı sıra Ajax, Sampdoria ve MLS'ten bazı kulüplerin ilgilendiği iddia ediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler