SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bruma'dan Tudor açıklaması

Galatasaray'dan ayrılarak Bundesliga'nın yolunu tutan Bruma, basın toplantısında Igor Tudor hakkında konuştu. Portekizli oyuncu, Hırvat hocaya çok şey borçlu olduğunu ve kendisine yaptığı eleştirileri kabul ettiğini söyledi.

Galatasaray'dan transfer olduğu Bundesliga ekibi RB Leipzig ile 5 yıllık sözleşme imzalayan ve basını tanıtılan Bruma, eski teknik direktörü Igor Tudor hakkında konuştu.

Bruma, Galatasaray'da oynadığı dönemde Igor Tudor'un kendisini davranışları nedeniyle eleştirdiğinin hatırlatılması üzerine, "Ona çok şey borçluyum. Beni kötü bir şekilde tanımlamak istediğini düşünmüyorum. Sadece kendi fikrini söylemişti. Bunu fark ettim ve kabul ettim. Ancak bunu negatif bir şekilde ve kötü bir yolla dile getirmek istediğini düşünmüyorum. Onu tanıyorum, o beni tanıyor ve ben de kim olduğumu biliyorum" dedi ve eski teknik direktörü hakkında kötü bir görüş bildirmedi.

Mevkisi hakkında da konuşan Bruma, "Kendimi solda çok iyi hissediyorum ancak sağ kanatta da oynayabilirim. Benim hedefim, mümkün olduğunca fazla oynamak" ifadesini kullandı.

Bruma Leipzig'e geliş süreciyle de ilgili olarak, "Podolski ile konuştum. Bana, Bundesliga'nın güçlü bir lig olduğunu, Leipzig'in de üst düzey bir kulüp olduğunu ve burada gelişme fırsatım olduğunu anlattı. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Eski kulübüm benim gitmemi istemedi ancak ilgilenen birkaç kulüp vardı. Harika sezon nedeniyle kısa sürede Leipzig'e gitmek istedim" diye konuştu.

(Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler