SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da 5. uçak Feghouli için kalkacak

Feghouli’yi bir türlü ikna edemeyen Cimbom hedefine ulaştı. Son teklife ‘evet’ diyen tecrübeli futbolcu birkaç gün içinde uçağa binerek İstanbul’da olacak.

Şu ana kadar Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano'yu renklerine bağlayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in de söylediği gibi uçaklar inmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli'yi imza aşamasına getirdi..

SON TEKLİF 4 MİLYON

Yaklaşık 15 gün önce West Ham United ile 4.5 milyon Euro karşılığında anlaşan yönetim, Cezayirli yıldızla maaş konusunda uzlaşma sağlayamamıştı. Fakat Feghouli, Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk son teklifini kabul edince aradaki tüm pürüzler kaldırıl dı. Yıldız futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul'da olması bekleniyor. Sofiane Feghouli böylece Galatasaray'ın 5. transferi olacak. Cezayirli sağ kanat oyuncusu, teknik direktör Tudor'un takımda en çok görmek istediği isimlerin başında yer alıyordu..

3 SEZONDA 102 MAÇTA OYNADI

Tam bir istikrar abidesi olan Fernando, 3 yıl önce Porto'dan transfer olduğu Manchester City'de tam 102 resmi maça çıktı. Takımına 4 gol ve 3 asistlik skor katkısında da bulunan Brezilyalı yıldız agresif futboluna rağmen kart konusunda oldukça dikkatli... 102 resmi maçta sadece 19 sarı kart gören ve hiç kırmızı görmeyen Fernando ayrıca yüksek pas ve ikili mücadele kazanma yüzdesiyle dikkatleri çekiyor. 29 yaşındaki yıldız tam bir takım oyuncusu.

DENAYER DE AYNI UÇAĞA BİNEBİLİR

Galatasaray transferde sağ kanat ve stopere odaklanan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Denayer. Sarı kırmızılılar stoper mevkii için daha önce de kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer üzerinde duruyor. Galatasaray, 22 yaşındaki genç futbolcu için 2020 yılına kadar sözleşmesinin olduğu İngiliz kulübü Manchester City'ye teklifte bulundu. Sarı kırmızılılar İngiliz kulübünden yanıt beklerken, Denayer için Medipol Başakşehir'in de devrede olduğu ve bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler