SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lucescu'dan Galatasaray açıklaması

Fenerbahçe'nin Athletic Bilbao ile oynadığı hazırlık maçını tribünden izleyen Mircea Lucescu, sürekli adının geçtiği Galatasaray ile ilgili sorulara ise "Göreceğiz, şu anda bu konu ile ilgili konuşmayacağım" yanıtı verdi.

Adı son zamanlarda Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu, Fenerbahçe'nin Athletic Bilbao ile yaptığı hazırlık maçını tribünden seyretti. İsviçre'deki maça sürpriz şekilde gelen Lucescu'nun ziyaret sebebi ise belli oldu.

Tribünde Rumen teknik adamı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Lucescu'nun Fenerbahçe maçını izleme sebebi ise ortaya çıktı.

Lucescu'nun UEFA Avrupa ligi'nde Dinamo Bükreş'in rakibi olan Athletic Bilbao'yu izlemek için geldiği ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı Galatasaray ilgili de konuştu.

Galatasaray konusunda açıklama yapmayan tecrübeli çalıştırıcı, "Göreceğiz, şu anda bu konu ile ilgili konuşmayacağım. Athletic Bilbao'yu izlemek için geldim" şeklinde konuştu.

Igor Tudor ile alınan kötü sonuçların ardından sarı-kırmızılı kulübün, Mircea Lucescu ile görüştüğü iddiaları yüksek sesle zikrediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler