SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ben Arfa transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya

Sneijder'in yerine flaş bir isim almak isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Ben Arfa'ya kanca attı. Fransız yıldızın menajeri de PSG kulübünün bonservisini bedelsiz olarak istedi.

Süper Lig'de sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer gündemi ısınıyor... Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasında müthiş bir savaş başlamış durumda...

Sneijder'in gönderilmesinin ardından oluşan tepkileri dünyaca ünlü bir ismi alarak dindirmeyi düşünen Galatasaray yönetimi Hatem Ben Arfa'nın peşine düştü. Fakat Fransız yıldız uzun bir süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyor. Sarı-Lacivertliler şu ana kadar yaptığı görüşmelerde fiyat konusunda anlaşma sağlayamadı. Fakat pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Galatasaray ise Ben Arfa'yı sezon başında gündemine almış ancak Belhanda tercip edilmişti. Şimdi ise Sneijder'in gidişinin ardından görüşmeler yeniden başladı.

SEVILLA DA BEN ARFA'NIN PEŞİNDE

Fransız basınına göre Ben Arfa için Sevilla da girişimlerde bulunuyor... Ayrıca yıldız futbolcunun menajeri, PSG yönetimiyle görüşerek bonservisin bedelsiz olarak verilmesini istedi. Eğer PSG bu tekilfe olumlu yanıt verirse Ben Arfa transferinin maliyeti de düşecek. Fransız kulübünün ABD'de yapacağı kampın kadrosuna alınmayan Ben Arfa'nın yeni adresinin neresi olacağı merak konusu.

EZELİ RAKİPLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ

PSG yönetimi tarafından gözden çıkarılan Hatem Ben Arfa, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında savaş çıkardı. Fransız yıldız da Türkiye'ye gelmeye sıcak

TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Fransa'da Canal+'da yorumlarda bulunan gazeteci Pierre Menes, Fransız yıldızın Türkiye'yi önemli bir seçenek olarak gördüğünü ve transferin gerçekleşebileceğini kaydetti.

Ben Arfa'nın PSG'de şans bulamadığını vurgulayan Menes, "Emery Di Maria ve Lucas Moura olduğundan dolayı ona fazla şans veremedi. Paris ona fazla geldi. Daha az prestijli bir takıma gitmesi lazım. Eski takımı Nice onun için önemli bir seçenek. Türkiye'yi de çok popüler olacağını düşündüğü için önemli bir seçenek olarak görüyor" değerlendirmesini yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler