SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Östersunds takımı ile Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanşında karşı karşıya gelecek. Geçen hafta oynanan maçta Galatasaray, Östersunds deplasmanından 2-0 mağlup ayrılmıştı. Galatasaray'ın tur atlayabilmesi için gol yemeden 3 farklı skorla Östersunds'ı yenmesi gerekiyor. Peki Galatasaray Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Östersunds'ı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında konuk edecek. İlk maçta İsveç deplasmanında 2-0 yenilen Galatasaray'ın tur atlamak için 3 farklı galibiyetlere ihtiyacı var. Semih ve Sneijder'ın takımdan ayrılması ile güç kaybeden Galatasaray, Östersunds maçında taraftarın desteği ile turu geçebilecek mi? Peki Galatasaray - Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

GALATASARAY - ÖSTERSUNDS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Östersunds maçı bu hafta perşembe günü Türk Telekom Stadı'nda yapılacak. 20 Temmuz Perşembe günü oynanacak Galatasaray - Östersunds maçı saat 20.30'da başlayacak. Bu önemli maç Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU!

Galatasaray ise 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu İsveç'in Östersunds takımını rövanşta elemesi halinde Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Lüksemburg'un Fola Esch takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. turda oynayacak. Galatasaray'ın ilk maçı İstanbul'da oynananacak olan Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda ilk karşılaşmalar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos'ta yapılacak.

Türk temsilcileri, 3. turdaki rakiplerini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Avrupa Ligi'ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasındaki ilk maçı ise ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.

ÖSTERSUNDS BU HAFTA GALİP!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Östersunds, İsveç Birinci Futbol Ligi'nde konuk ettiği Djurgardens'i 2-1 yendi. Puan tablosunun 6. basamağındaki Östersunds, ligin 15. haftasına 5. sırada giren Djurgardens'i ağırladı. Östersunds, Mensah'ın 23 ve Bergqvist'in 50. dakikada attığı gollerle maçı 2-1 kazandı. Önceki 2 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından 3 puan alan Östersunds, 26 puanla 5. sıraya yükseldi.

Galatasaray, 2-0 kaybettiği UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının rövanşında, 20 Temmuz Perşembe günü Östersunds'u konuk edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler