SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

  Galatasaray, Östersunds takımı ile deplasmanda oynacağı maç ile Avrupa maçlarına erken başlıyor. Ligi 4. sırada bitiren Galatasaray, Östersunds ile UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme ilk maçında İsveç'te karşı karşıya gelecek. Yeni sezon hazırlıklarına devam Galatasaray, Östersunds karşısında yeni transferleri boy gösterecek. Peki Galatasaray Östersunds maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Galatasaray - Östersunds maçı hangi kanaldan, saat kaçta yayınlanacak merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında İsveç'in Östersunds takımı ile eşleşen Galatasaray'da yeni transferlerin nasıl bir performans göstereceği de ayrıca merak edilenler arasında. Östersunds maçı ile Galatasaray, Avrupa Ligi'nde 74. maçına çıkmış olacak. Peki Galatasaray - Östersund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

ÖSTERSUNDS - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçları başlıyor. Türkiye'den Galatasaray, İsveç'in Östersunds takımı ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersund takımına konuk olacağı ilk maçın hakemi belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamada, 13 Temmuz Perşembe günü yapılacak Östersund-Galatasaray müsabakasında, İspanya Futbol Federasyonundan Juan Martinez Munuera'nın düdük çalacağı belirtildi. Karşılaşmada Munuera'nın yardımcılıklarını Diego Barbero Sevilla ve Cesar Manuel Noval Font'un yapacakları, dördüncü hakemlik görevini ise Mario Melero Lopez'in üsteleneceği duyuruldu. TSİ 20.00'da başlayacak Östersunds - Galatasaray maçı Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacak.

Östersunds - Galatasaray ilk maçını 13 Temmuz'da deplasmanda, rövanş karşılaşması ise 20 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

GALATASARAY'IN AVRUPA KARNESİ

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve en tecrübeli takımı olan Galatasaray, bu kulvarda yeniden boy gösterecek. Sarı-kırmızılı ekip, 504 gün sonra bir Avrupa kupası maçı oynayacak. UEFA organizasyonlarındaki son maçını, İtalyan ekibi Lazio'ya karşı 25 Şubat 2016'da UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynayan Galatasaray, aradan geçen 504 günün ardından tekrar Avrupa kupalarında bir karşılaşmaya çıkacak.

[Galatasaray'ı bekleyen 4 büyük tehlike](https://www.mynet.com/galatasarayi-bekleyen-4-buyuk-tehlike-112462-myspor)

AVRUPA KUPALARINDA 268. MAÇ

Galatasaray, İsveç ekibi Östersunds önünde Avrupa kupaları tarihindeki 268. karşılaşmasını oynayacak. Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi alan, sarı-kırmızılılar, 70 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 368 gole karşılık kalesinde 397 gol gördü.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 74. MAÇ

Sarı-kırmızılı ekip, Östersunds önünde UEFA Avrupa Ligi'ndeki 74. müsabakasına çıkacak. Galatasaray, 1999-2000'de şampiyonluk yaşadığı bu kulvarda ilk maçlarını, 1975-76 sezonu 1. turunda Avusturya temsilcisi Rapid Wien karşısında yapmıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 73 müsabaka oynayan sarı-kırmızılılar, 29 galibiyet alırken, 23 kez rakipleriyle yenişemedi, 21 kez de mağlup oldu. Bu müsabakalarda rakip ağları 118 kez havalandıran Galatasaray, kendi kalesinde 95 gole engel olamadı.

TUDOR "ÖSTERSUNDS MAÇI ZOR GEÇECEK"

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımı ile deplasmanda oynayacakları ilk maçın zor geçeceğini söyledi. Karşılaşmanın oynanacağı Jamtkraft Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Tudor, iyi organize olan bir ekiple karşılaşacaklarını dile getirdi.

Sezonu erken açtıklarına dikkati çeken Hırvat teknik adam, "Bizi zor bir maç bekliyor. Bunu sadece söylemek için söylemiyorum, gerçekten zor bir maç olacağına inandığım için söylüyorum. Milli takıma giden arkadaşlarımız iki buçuk haftalık bir antrenmanla önemli bir maça çıkacak. Tabii bunu bahane olarak söylemiyorum. Sadece maçın zorluğunu anlatmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Tudor, sakatlığı bulunan yeni transferlerden Younes Belhanda'nın yapılacak son antrenmanda durumunun belli olacağını dile getirdi.

Takımdan ayrı bir şekilde İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in durumunun sorulması üzerine Tudor, "Şu anda kulüp ve oyuncu görüşüyor. Mutlaka kulüp ve oyuncu kendileri için en iyi kararı alacaktır. Benim hoca olarak odaklandığım tek şey takımım ve maç." şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler