SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira'dan Maicon'a: 'Galatasaray'a git'

Galatasaray'ın prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilen Maicon için Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'dan yorum geldi. Brezilyalı savunmacıyla görüşen Pereira, 'Galatasaray fırsatını kaçırma. Orada çok başarılı olursun' dediği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın transferini resmileştirmek için gün saydığı Maicon'un kararını vermeden önce eski teknik direktörü Vitor Pereira ile görüştüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin eski hocasının Porto'yu çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Maicon'un Galatasaray'ın teklifinden bahsetmesi üzerine Pereira'nın Brezilyalı stopere, "Bu fırsatı kaçırma. Türkiye'de çok başarılı olursun" dediği kaydedildi.

SNEİJDER ZİRVESİ

Belhanda ve Gomis'in ardından Maicon'un da sözleşmesini hazırlayan sarı-kırmızılı yönetimin, bayram tatili nedeniyle KAP'a bildirimleri Çarşamba günü yapacağı öğrenildi.

Bu arada izni biten milli oyunculardan Sneijder'in Slovakya kampı öncesinde yönetimle bir araya geleceği ve Hollandalı yıldızın durumunun netlik kazanacağı gelen haberler arasında.

SLOVAKYA'DA TEMİZLİK VAR!

Süper Lig'de sezonu en erken açan takım olan Galatasaray'da Slovakya kampında takımdan gönderilecekler netleşecek. Dünü izinli geçiren ve bugün Florya'da toplanacak olan sarı-kırmızılı takımda milli maç mesaisi nedeniyle ekstra izin alan oyuncular da yer alacak. Slovakya kampına götürülecek olan De Jong, Cavanda, Donk, Tarık, Emrah, Endoğan ve Koray'ın yollanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler