SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Altaylı: 'Galatasaray yönetimi herkesi kandırıyor'

Habertürk gazetesi yazarı ve Galatasaray kongre üyesi Fatih Altaylı, Dursun Özbek yönetiminin borç konusunda kamuoyunu yanılttığını belirtti ve başkan Özbek'i suçladı.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Dursun Özbek yönetiminin borç konusunda kamuoyunu yanılttığını söyledi. İşte Altaylı'nın o açıklaması:

'GALATASARAY YALANLARI'

Galatasaray yönetimi hem spor sayfalarını, hem de ekonomi sayfalarını kandırıyor.
Riva arazisi sözleşmesinin kulübün borçlarını azalttığını yazıyorlar.
Külliyen yalan.
Galatasaray’ın toplam borç stoku azalmıyor, artıyor.
Yapılan şu.
Emlak Konut’la yapılan sözleşme teminat gösterilerek, sözleşmenin bugüne indirgenmiş değeri üzerinden yeni krediler alınıyor ve bu kredilerle Sportif AŞ’nin borçları azaltılırken, daha yüksek miktarda borç Galatasaray Spor Kulübü Derneği üzerinden alınıyor.
Toplam borç azalmıyor, artıyor.
Bunun yanı sıra Denizbank’a olan borçlar bir miktar azalmış görünürken, Odeabank’tan 150 milyon TL’lik yeni bir borç alınıyor ve buna teminat olarak kulübün gişe ve TV gelirleri temlik ediliyor.
Başkanın iddialarının aksine Sportif AŞ’nin zararları azalmıyor, katlanarak artıyor.
Bunun yarattığı tehlike ise şu: Kulüp üst üste 5 yıldır zarar ettiği için 2018 yılı Mart ayında Sportif AŞ’nin SPK nezdindeki imtiyazı ortadan kalkacak ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Sportif AŞ’deki yönetim belirleme hakkını kaybedecek. Küçük yatırımcılar yönetime temsilci sokma hakkı kazanacak.
Artık benim umurumda değil ama genel kurula üye oldukları için Galatasaraylı olduğunu iddia edenleri uyarmak görevim."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler