SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belhanda için şok sözler! 'Geçmiş olsun'

Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda hakkında Ukrayna medyasından gündem yaratacak bir açıklama geldi. Belhanda transferiyle ilgili Ukraynalı spor yazarı Artem Kirill'den son derece gündem yaratacak açıklamalarda bulundu ve Sarı-Kırmızılıların bu transferi gerçekleştirerek büyük bir risk aldığını ifade etti.

Galatasaray uzun süredir transferi için uğraş verdiği Younes Belhanda'da mutlu sona ulaştı. Dinamo Kiev ile yapılan pazarlıklar sonucunda anlaşmaya sağlayan sarı kırmızılı yönetim Faslı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan Belhanda'nın Galatasaray'a transferi özellikle maliyet açısından Ukrayna basınında da büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray yeni transferi Belhanda başarılı olur mu?

Galatasaray'ın, Dinamo Kiev'den yeni transferi Younes Belhanda Ukrayna basınında büyük yankı uyandırdı. Sarı Kırmızılıların 4 yıllık sözleşme imzaladığı Faslı futbolcu önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek. Öte yandan Belhanda transferiyle ilgili Ukraynalı spor yazarı Artem Kirill'den son derece gündem yaratacak sözler geldi. Dinamo Kiev'in Belhanda'yı satarak önemli bir iş başardığını söyleyen Artem Kirill'in sözleri şu şekilde:

[Galatasaray Belhanda ile imzaladı](https://www.mynet.com/galatasaray-belhanda-ile-imzaladi-111767-myspor)

"GALATASARAY'A GEÇMİŞ OLSUN"

"Dinamo Kiev uzun süredir Belhanda'dan kurtulmak istiyordu. Sürekli kiralık gönderiyorlardı, çünkü Belhanda'ya bu paraları verecek başka kulüp bulamadılar. Belhanda'yı Galatasaray'a satarak gerçekten büyük bir iş başardılar, tebrik ediyorum. Galatasaray'a ise geçmiş olsun diyorum. Çünkü Belhanda sorunlu bir oyuncu. Ayrıca eski formundan çok uzak. Son 2 yılda 5 gol atmış birinden bahsediyoruz. Takım içinde huzursuzluk çıkarmaya da müsait bir yapısı var. Dinamo Kiev yönetimi iyi bir alışveriş yaptı. Sanırım 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Bu gerçekten müthiş."

Galatasaray'da Belhanda transferinin maliyeti

Galatasaray bonservisi Dinamo Kiev'de olan Belhanda transferinde mutlu sona ulaştı. Ukrayna kulübüyle anlaşan sarı kırmızılı yönetim Faslı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Buna göre Galatasaray, Belhanda transferi için Dinamo Kiev'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Belhanda ise Galatasaray'dan yılda 2.8 milyon euro kazanacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler