SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan İmbula'ya 10 milyon Euro

Giannelli Imbula'yı Nice'e kiralamak isteyen Stoke City, yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanamayınca yeniden Galatasaray'la masaya oturma kararı aldı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 10 milyon Euro opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

Igor Tudor'un ön libero transferinde liste başı olan Gianelli Imbula ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

Fransız yıldızın kulübü Stoke City, oyuncunun daha iyi gelişim göstereceğini düşünerek Nice'le masaya oturmuştu.

Fakat Nice, Imbula'nın yıllık ücretinin yalnızca yüzde 50'sini karşılayabileceğini belirtince görüşmeler tıkandı. Stoke City bu nedenle yeniden Galatasaray'la masaya oturma kararı aldı.

Sarı-Kırmızılılar'ın bu hafta içinde yapılacak görüşmede İngiliz kulübüne 10 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı öğrenildi.

FAVRE NE DEDİ?

Nice'in teknik direktörü Lucien Favre, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Gilbert Imbula hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın da ilgilendiği Stoke City'nin ön liberosu hakkında konuşan Lucien Favre, "Imbula çok iyi bir oyuncu. İyi bir sol ayağı var ve hem 6 hem 8 numara bölgelerinde oynayabiliyor" şeklinde konuştu.

Lucien Favre'nin Imbula hakkında yaptığı açıklamalar, Fransa basınında transferde önemli bir aşama kaydedildiği yönünde yorumlara neden oldu.

STOKE CITY'DEN AÇIKLAMA

İngiliz basınından gelen soruları yanıtlayan Stoke City CEO'su Tony Scholes, "Şimdi bu transfer hakkında konuşmak için erken. Yılın bu zamanlarında, transfer görüşmeleri bazen aylar süren bir süreç olabiliyor. Giannelli Imbula'nın transferi hakkında konuşmak için henüz çok erken." ifadelerini kullanmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler